PR: POPULISTIT ULKOMAILLE PATTAYAN POLIITTINEN KESKUSTELURYHMÄ

Ensimmäinen laatuaan kaupungissa, joka häpeämättä keskittyy länsimaiseen populismiin. Thaimaan politiikasta tai Thaimaan kuninkaallisista ei keskustella 

Tapahtuma on ILMAINEN ja se pidetään Starbucksissa Central Marinassa 2nd Rd, lähellä terminaalia 21, Pattaya klo 10 13 

Starbucks pyytää vain kaikkia osallistujia ostamaan virvokkeita. 

Ulkomaiset populistit ovat ylpeitä saadessaan tuoda tämän populistisen poliittisen keskusteluryhmän Pattayaan Central Marinaan ensimmäistä kertaa ja toivovat voivansa järjestää siellä lisää tapahtumia tulevaisuudessa. Monet länsimaiset entiset ovat tyytymättömiä ja tuntevat turhautumista siihen, mitä kotimaassaan tapahtuu poliittisesti ja kulttuurisesti, ja joillekin tämä on ollut syy heidän muuttamiseensa. Tästä syystä Populists Abroad on päättänyt järjestää tapahtuman täällä. 

Tapahtuman perustaja Paul Metcalfe toteaa: 

"Aiomme vedota alueen ex-patsaisiin, jotka nauttivat keskustelemisesta länsimaisista ajankohtaisista asioista ja jotka tukevat muun muassa Donald Trumpia, Nigel Faragea, Giorgio Melonia ja Viktor Orbania, mutta englanti tulee olemaan ainoa kieli, jota puhutaan. " 

Esimerkkejä mahdollisista keskustelunaiheista voisivat olla joukkomuutto, kulttuurisota, herätys ja sananvapaus. 

Tilaisuuden sävyyn liittyen Metcalfe korostaa, että kokous tulee olemaan "maltillinen ja kohtelias", minkä vuoksi hän haluaa tehdä selväksi, että jokainen, joka on vahvasti eri mieltä yllä olevien poliitikkojen kanssa, pysyy poissa, koska he eivät pidä sitä hauska tapahtuma ja voi pilata sen muille osallistujille.

Jokaisella on mahdollisuus puhua, jos niin haluaa, mutta ei muiden kustannuksella. Hän selittää: 

”Useimmat expatsaat ovat yli 50-vuotiaita ja useimmat ihmiset tähän ikään tullessaan muuttavat harvoin poliittista maailmankuvaansa, minkä vuoksi olen tehnyt alusta alkaen selväksi, että tämä EI SOPI KAIKILLE, aivan kuten Steak House ei sovi Kasvissyöjä. Olemme kaikki erilaisia, se on elämän mauste. ” 

Paul Metcalfe on saatavilla kommentoitavaksi ja tavoittaa: 

Matkapuhelin: 08080 77941 

Sähköposti: populistsabroad@gmail.com 

Mediatiedot: 

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1241002743296147/

Facebook-sivu: www.facebook.com/populistsabroad

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/