Thaimaan pääministeri vauhdittaa U-Tapaon kansainvälisen lentokentän kehittämistä

KUVA: Kaosod Online

Kansallinen -

Thaimaan nykyinen pääministeri Prayut Chan-o-cha ryhtyy toimiin nopeuttaakseen U-Tapaon kansainvälisen lentokentän kehitystä toivoen saavansa maalle 305 miljardin bahtin voiton.

U-Tapaon kansainvälinen lentoasema on BBS Consortiumin ja hallituksen ETY:n politiikkakomitean yhteisyritys 50 vuoden toimiluvalla. Tavoitteena on käsitellä 60 miljoonaa matkustajaa vuodessa hallituksen varapuheenjohtajan Tipanan Sirichanan mukaan.

Hän sanoi, että kenraali Prayut ajaa lentokentän valmistumista lisätäkseen maan kilpailukykyä maailmanlaajuisesti.

U-Tapaosta tulee maan kolmas tärkein kaupallinen kansainvälinen lentokenttä, joka yhdistää kaksi muuta lentoasemaa: Don Mueangin ja Suvarnabhumin suurnopeusjunalla.

Tiedottaja sanoi, että parhaillaan rakennusvaiheessa oleva lentoasema muuttaa Thaimaasta matkailun, logistiikan ja ilmailun keskukseksi ja lentoasemaa ympäröivästä alueesta "itäisen ilmailun metropolin".

Lentokenttä sijaitsee Phalan osa-alueella Ban Changin alueella Rayongin maakunnassa, yli 6,500 290 rain alueella, ja sen investointibudjetti on XNUMX miljardia bahtia.

Lentokenttä tuottaa 305.55 miljardia bahtia vuodessa ja tarjoaa yli 15,600 XNUMX työpaikkaa viiden ensimmäisen vuoden aikana valmistumisen jälkeen.

"Kenraali Prayutin kunnianhimo saada projekti päätökseen kääntää monen sijoittajan päät", Tipanan päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.