Thaimaan pelastajat noutavat puhelimen kanavalta kanadalaiselle turistille

KUVA: Khaosod Online

Samut Songkhramin maakunta -

Ryhmä pelastajia pelasti kanadalaisen naisen päivän, joka pudotti puhelimensa kanavaan Amphawan kelluvilla markkinoilla Samut Songkhramissa.

Kanadalainen turisti pyysi apua Sapparachen-säätiön yleishyödyllisiltä pelastajilta eilen 26. tammikuuta.

Noin 50-vuotias nainen, joka oli kiertelemässä kuuluisaa matkailukohdetta, Amphawan kelluvia markkinoita, kertoi pelastajille, että hän oli pudottanut iPhone 13:nsa kanavaan vahingossa noustaessaan veneestä.

Kolme pelastajaa puki sitten sukelluspuvunsa ja hyppäsi suoraan kanavaan etsimään turistin puhelinta.

Noin 10 minuutin kuluttua naisen puhelin löydettiin ja palautettiin hänelle. Kanadalainen nainen taputti käsiään kiittääkseen pelastajia ja kiitti heitä heidän maksuttomasta palvelustaan.

Pelastusyksikön johtaja Sarunyu Panthong kertoi paikalliselle medialle, että hän ja hänen tiiminsä olivat valmiita auttamaan kaikkia ilmaiseksi heidän kansallisuudestaan ​​riippumatta.

KUVA: Khaosod Online
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.