Ulkomaalaisen miehen tyttöystävän kerrotaan hyppäävän kuolemaan Pattaya Condominiumissa

Pattaya -

Thaimaalaisen naisen kerrotaan hyppääneen kuoliaaksi asunnon parvekkeelta varhain tänä aamuna, tammikuun 26. päivänä. Pattayan poliisi epäili, että nainen saattoi olla päihtynyt ja suuttunut ulkomaalaisen poikaystävänsä kanssa ennen kuin hän päätti ottaa henkensä.

Kello 1 Pattayan poliisi ja Sawang Boriboonin pelastajat saivat ilmoituksen väitetystä itsemurhasta South Pattaya Roadilla, Soi 30:ssä Banglamungin alueella sijaitsevassa asuntohuoneistossa.

Uhri, rouva Nichanan Bell, oli 45-vuotias thaimaalainen Nakhon Ratchasiman maakunnasta. Hänellä oli yllään vain tummat alusvaatteet, kun viranomaiset havaitsivat hänen makaavan kasvot ylöspäin huoneiston pohjakerroksessa.

Uhrin kerrottiin hypänneen parvekkeelta kuudennesta kerroksesta aiheuttaen vaurioita kahdelle moottoripyörälle ennen kuin törmäsi maahan. Hän sai useita murtumia raajoihinsa ja kaulaansa, pelastajien mukaan.

Poliisi keskusteli uhrin nyyhkivän ulkomaalaisen poikaystävän ja hänen ystävänsä kanssa. Ulkomaalaisen poikaystävän lausuntoa ja henkilöllisyyttä ei julkistettu, mutta ystävän mukaan uhri ja hänen poikaystävänsä olivat olleet suhteessa 6-7 kuukautta.

He olivat juuri palanneet Pattayalle, kun poikaystävä myi oman talonsa rahalla ostaakseen tyttöystävälleen auton ja talon Pattayasta.

Ystävä kertoi, että uhri ja hänen poikaystävänsä olivat juoneet ennen kuin he menivät huoneeseensa asunnossa. Kuitenkin vain noin viiden minuutin kuluttua hän kuuli kovaa ääntä, jonka hän alun perin luuli vain joidenkin ihmisten riitelevän. Hän ei kiinnittänyt siihen huomiota ennen kuin vartija juoksi kertomaan hänelle, että hänen ystävänsä oli pudonnut hänen huoneestaan ​​ja oli nyt kuollut.

Pattayan poliisi käski pelastajia kuljettamaan uhrin ruumiin Banglamungin sairaalaan ruumiinavausta varten.

Viranomaiset epäilivät, että uhri oli saattanut murskata jostain, mitä hänen poikaystävänsä kanssa tapahtui päihtyneenä, ja päätti ottaa hänen henkensä. Poliisin mukaan huoneessa ei ollut merkkejä taistelusta, paitsi parvekkeella oleva laatikko täynnä olutpulloja.

Poliisi kuulusteli ulkomaalaista poikaystävää, mutta hänen ei uskottu olevan epäilty, ja hän oli erittäin järkyttynyt ja tunteellinen järkyttävän ja traagisen tapauksen jälkeen.

Jos sinä tai joku tuntemasi tarvitsee apua, tunnet olosi masentuneeksi tai surulliseksi ja haluat jonkun puhuvan, TPN-media ehdottaa Thaimaan samarialaiset täällä.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.