Taiwanilainen julkkis vannoo, ettei koskaan palaa Thaimaahan korruptoituneiden poliisien kiristämisen jälkeen

Bangkok -

Taiwanilainen näyttelijä varoitti maanmiehiään, etteivät he kantaisi mukanaan liikaa käteistä matkustaessaan Bangkokissa, ei varkaiden vaan sen takia, mitä hän kutsui "paskaripoliiseiksi".

Näyttelijä, joka tunnetaan nimellä "Charlene An" tai An Yu-Qing, valitti Instagram-tililleen väitetystä huonosta kohtaamisestaan ​​lainvalvontaviranomaisten kanssa Bangkokissa, Thaimaassa vieraillessaan maassa uudenvuodenpäivänä.

32-vuotias julkkis väitti, että Thaimaan poliisi oli kiristänyt häntä ja hänen ystäviään 27,000 XNUMX bahtia keksityillä syytteillä.

Hän paljasti, että 4. tammikuuta noin kello 1 yöllä hänet ja hänen ystävänsä pysäytettiin poliisin tarkastuspisteellä matkustaessaan hotelliinsa taksilla Bangkokissa.

Nainen sanoi, että poliisi tutki hänen laukkunsa ja ruumiinsa ja vaati nähdä hänen viisuminsa. Hän sanoi, että hänellä oli mukanaan VOA-viisumi (viisumi saapuessa) ja luovutti sen poliisille, jonka he kieltäytyivät ja vaativat näkemään painettua viisumia leimalla.

Uhri kommentoi, että poliisi halusi epätoivoisesti syyttää häntä ja hänen ystäviään, vaikka heidän VOA-viisuminsa myönnettiin lentokentällä ja olivat laillisia.

Yksi uhrin ystävistä yritti salaa nauhoittaa tapauksen, mutta poliisi otti heidät kiinni ja pakotti heidät poistamaan materiaalin. Tämän jälkeen poliisi vei uhrin ja hänen ystävänsä poliisiasemalle, jossa he joutuivat seisomaan pitkään ilman syytä.

Uhri lisäsi, että väitetyt korruptoituneet poliisit vaativat "anteeksipyyntöä" jostakin, mitä hän ei tehnyt, mutta hän totteli joka tapauksessa, koska poliisit olivat kiihkeitä. "Poliisi kohteli minua ikään kuin he olisivat tekemisissä meksikolaisen huumekauppiaan kanssa, mitä minä en ole! Olen turisti!" uhri kertoi sosiaalisessa mediassa.

Kahden tunnin neuvottelujen ja kirjaimellisen kerjäämisen jälkeen poliisi vei hänet sokeaan kulmaan, jossa ei ollut CCTV-kameroita ja sanoi: "Jokaisen teistä on maksettava 27,000 XNUMX bahtia ennen kuin voit lähteä."

Pelosta ja uupumuksesta turistit maksoivat poliiseille. Sitten he kutsuivat taksin takaisin hotellilleen.

Charlene An tuli paljastamaan painajaisensa palattuaan kotimaahansa. Hän soitti tapaamansa Thaimaan poliisille hēijng (黑警), joka tarkoittaa "Paskapoliisi."

Sillä välin tämän virussyytöksen jälkeen Pol. Huai Khwangin poliisiaseman päällikkö eversti Yingyot Suwanno kertoi torstaina lehdistölle, että hänelle oli ilmoitettu tapauksesta ja hän tutki turistin vaatimusta, ja lisäsi, että yleensä ei ollut poliisin tarkastuspistettä paikassa, jossa turisti väitti, että häntä kiristettiin. .

Uhri ilmoitti sosiaalisessa mediassa, ettei hän koskaan astu jalkaan Thaimaahan.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.