Uusi tutkimus – 2022 kansainvälisten koulujen hinnat Aasiassa: Pattaya keskimääräistä halvempi – 10. halvin 24:sta

Uusi tutkimus – 2022 kansainvälisten koulujen hinnat Aasiassa: Pattaya keskimääräistä halvempi – 10. halvin 24:sta

Jotkut tutkimuksen tärkeimmistä kohdista ovat:

  • Pattaya on halvempi kuin Aasian keskimääräinen kaupunki kansainvälisille kouluille: 10. halvin 24 kaupungista.
  • Kiina on kansainvälisen koulutuksen kallein maa Aasiassa. 4 kiinalaista kaupunkia kuuluu maanosan 10 kalleimman sijainnin joukkoon.
  • Malesian kaupunki Ipoh – Perak on Aasian halvin kohde kansainvälisten koulukulujen suhteen.
  • Suurimmalla osalla analyysimme Aasian kaupungeista on mediaanihinnat alle 15,000 XNUMX dollaria vuodessa, mikä tekee niistä suhteellisen edullisia (ei Kiinaa) muihin alueisiin verrattuna.
  • Malesia ja Thaimaa ovat Aasian edullisimpia maita kansainvälisten koulujen kannalta, ja 7 kymmenestä halvimmasta kaupungista sijaitsee täällä.
  • Bali on mukana tutkimuksessamme ensimmäistä kertaa ja se on Aasian viidenneksi halvin kohde kansainvälisen koulutuksen suhteen.

Voit tarkistaa Aasian täydelliset tulokset täältä:

https://www.international-schools-database.com/articles/kansainvälisen hinta-koulutus-aasiassa-vuonna 2022

ja tulokset koko maailmalle täältä:

https://www.international-schools-database.com/articles/kansainvälisen hinta-koulutus-ympäri-maailmaa-2022

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/