Kiinteistöt: Kaunis 3 makuuhuoneen ja 3 kylpyhuoneen koti Pattayan alueella

Kaunis 3 makuuhuoneen ja 3 kylpyhuoneen koti Pattayan alueella

  • Tila: 138 neliömetriä
  • Hinta: 4,xxx,xxx bahtia
  • Huone: 3 makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta, 2 parkkipaikkaa, 1 olohuone, 1 keittiö ja 1 ruokailuhuone
  • Palvelut: Kuntosali, uima-allas ja puutarha

Talossa on älykäs kodin avustaja puheohjauksella ja turvakameroilla. Hankkeessa on helppokulkuinen järjestelmä, jossa on kaksikerroksinen sisään-/ulostuloportti.

Jos olet kiinnostunut ostamaan tai myymään tämän asunnon, soita 088-9272454 (Punnipa) tai lisää linjatunnus: punnipa29

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/