Pattayan kaupungin viranomaiset puhdistavat kuusi laitonta tuolia ja kylttiä

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Joukko estäviä tuoleja, tien kartioita ja kylttejä on poistettu kadulta Pattayan Soi Sixissä turistien väitettyjen useiden valitusten johdosta.

Pol. Pattayan kunnallistyöosaston päällikkö majuri Jeerawat Sukhontasap määräsi kunnan virkamiehiä poistamaan kauppojen kyltit ja tuolit, jotka oli asetettu laittomasti kadulle ja estänyt liikenteen.

Jeerawat kertoi paikallisille tiedotusvälineille, että hän oli saanut monia valituksia, erityisesti vierailijoilta, että nämä tukokset olivat epäjärjestyksessä, lopettivat pysäköinnin ja tunkeutuivat yleiselle kadulle.

Kun hän sai tietää ongelmasta, hän kehotti alaisiaan tutkimaan alueen välittömästi, poliisi kertoi.

Hän lisäsi, että tuolit ja kyltit takavarikoidaan Pattayan kaupungintalolla ja että omistajia uhkaa jopa 2,000 1992 bahtin sakko vuoden XNUMX huolto-, puhtaus- ja järjestyslain mukaan.

Yritysomistajat olivat Jeerawatin mukaan pääosin rakentaneet materiaalit estääkseen ajoneuvojen pysäköinnin yritystensä ja sisäänkäyntien edessä. Jeerawat kuitenkin totesi, että katu ja pysäköinti olivat julkisia ja tilojen sulkeminen tai varaaminen yritysten edessä oli lain vastaista.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.