Väärään suuntaan ajava moottoripyöräilijä törmäsi suoraan ja kuoli Sri Rachassa

KUVA: ศรีราชานิวส์

Chonburi -

Thaimaalainen mies kohtasi valitettavan kuolemansa sen jälkeen, kun hän törmäsi avoautoon ajaessaan liikennettä vastaan ​​tiistaina 24. tammikuuta.

Kello 11 Nongkhamin poliisi sai hälytyksen Sri Rachan piirin Buengin osa-alueella tapahtuneesta onnettomuudesta ja kiiruhti paikalle Sri Rachan pelastusyksikön kanssa.

Ryhmä saapui yksisuuntaiselle tielle, jossa oli kolme kaistaa. He löysivät uhrin makaavan kuolleena oikealta kaistalta. Poliisi tunnisti myöhemmin uhrin 71-vuotiaaksi Somjai Kamsuiksi, joka on chonburilainen.

Hänet löydettiin ylhäällä makaavan vakavien haavojen ja verta vuotavana. Pelastajat peittivät hänen ruumiinsa valkoisella lakanalla ja kuljettivat sen läheiseen sairaalaan.

Mr. Somjain Honda Wave -moottoripyörä tuhoutui sen jälkeen, kun se oli törmännyt valkoiseen Toyota-lava-autoon. Lavan kuljettaja Worawit Kriengkrai odotti tapahtumapaikalla antaakseen lausuntonsa poliisille.

27-vuotias kuljettaja väitti ajavansa normaalisti, kun törmäsi väärään suuntaan ajavaan uhriin. Hän sanoi, ettei hän pystynyt hätäjarruttamaan ja törmäsi uhriin tappaen tämän välittömästi.

Kuljettaja vietiin poliisiasemalle lisäkuulusteluja varten.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.