Väärään suuntaan ajava moottoripyöräilijä törmäsi suoraan ja kuoli Sri Rachassa

KUVA: ศรีราชานิวส์

Chonburi -

Thaimaalainen mies kohtasi valitettavan kuolemansa sen jälkeen, kun hän törmäsi avoautoon ajaessaan liikennettä vastaan ​​tiistaina 24. tammikuuta.

Kello 11 Nongkhamin poliisi sai hälytyksen Sri Rachan piirin Buengin osa-alueella tapahtuneesta onnettomuudesta ja kiiruhti paikalle Sri Rachan pelastusyksikön kanssa.

Ryhmä saapui yksisuuntaiselle tielle, jossa oli kolme kaistaa. He löysivät uhrin makaavan kuolleena oikealta kaistalta. Poliisi tunnisti myöhemmin uhrin 71-vuotiaaksi Somjai Kamsuiksi, joka on chonburilainen.

Hänet löydettiin ylhäällä makaavan vakavien haavojen ja verta vuotavana. Pelastajat peittivät hänen ruumiinsa valkoisella lakanalla ja kuljettivat sen läheiseen sairaalaan.

Mr. Somjain Honda Wave -moottoripyörä tuhoutui sen jälkeen, kun se oli törmännyt valkoiseen Toyota-lava-autoon. Lavan kuljettaja Worawit Kriengkrai odotti tapahtumapaikalla antaakseen lausuntonsa poliisille.

27-vuotias kuljettaja väitti ajavansa normaalisti, kun törmäsi väärään suuntaan ajavaan uhriin. Hän sanoi, ettei hän pystynyt hätäjarruttamaan ja törmäsi uhriin tappaen tämän välittömästi.

Kuljettaja vietiin poliisiasemalle lisäkuulusteluja varten.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.