Tapaa ja tervehdi Pattaya YouTube-käyttäjien kanssa LePubissa 4. helmikuuta klo 4, isännöi MisterMitch

Pattaya, Thaimaa-

Oletko koskaan halunnut tilaisuutta tavata joitain suosikki YouTube-käyttäjiäsi ja sosiaalisen median vaikuttajia, jotka kattavat Thaimaan ja Pattayan? Tai ehkä vain mahdollisuus tavata samanhenkisiä ihmisiä ja keskustella Pattayasta yleensä muutaman drinkin kera?

Tämä on tilaisuutesi! Isännöi kirjoittanut YouTuber MisterMitch Tapaaminen on lauantaina 4. helmikuuta klo 4 LePubissa. LePub sijaitsee Soi Diamondin päässä Walking Streetin alueella.

Tapaamiseen osallistuu lukuisia muita suosittuja YouTubereita ja vaikuttajia, kuten Herra Egg, LePubin omistaja, ja Bryan Flowers.

Älä missaa mahdollisuutta tavata ja pitää yhteyttä Pattayan YouTube-maailman liikuttajiin ja ravistelijoihin. Ja jos unohdat sen, se on jokaisen kuukauden ensimmäinen lauantai MisterMitchin muistutuksilla kanavallaan.

Nähdään siellä! Tässä on lyhyt videopätkä, joka näyttää muutamia ihmisiä, joiden pitäisi osallistua.

Mukana myös:

Suklaamies Thaimaassa https://www.youtube.com/@ChocolateManInThailand

Greeny Travels https://www.youtube.com/@GreenyTravels

SANAINEN Suodattamaton https://www.youtube.com/@fernunfiltered

Thailand Digital Nomad https://www.youtube.com/@ThailandDigitalNomad

EatOutPattaya https://www.youtube.com/@EatoutPattaya

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/