Suuri tulipalo syttyy varastossa Chonburissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

Tulipalo, jonka uskottiin johtuvan viallisesta tuulettimesta, syttyi kevytmetallivanteiden varastossa Ban Buengin alueella viime yönä 24. tammikuuta.

Ban Buengin palomiehet ryntäsivät varastoon, jonka omistaa metalliseosvalmistaja nimeltä "SMP Dragon", joka sijaitsee Nong Bon Daengin osa-alueella.

Viranomaisten saapuessa paikalle nähtiin tuntematon määrä työntekijöitä pakenevan palosta. Jotkut veivät tehtaan tuotteita pois tulipalosta.

Palomiehet käyttivät vesisuihkua palon hillitsemiseen, ja palo saatiin lopulta sammutettua ilmoittamattomaan aikaan. Henkilövahinkoja ei myöskään raportoitu, vaikka tehdas ja suuri määrä yhtiön varastossa olevia tuotteita olivat vaurioituneet merkittävästi.

Vain Toneksi tunnistettu siirtotyöläinen kertoi paikalliselle medialle kuulleensa varaston sisällä olevan tuulettimen räjähtävän ja näkevänsä paljon kipinöitä. Hän ja muut työntekijät yrittivät jo itse sammuttaa palon tuloksetta ennen kuin soittivat palokunnan yksiköt.

Ban Buengin poliisi tutkii paikkaa selvittääkseen palon tarkan syyn ja arvioidakseen vahingonkorvauskustannuksia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.