Kapinalliset Thaimaan syvän etelän maakunnassa Pattani heitti pommin ja haavoitti Ranger-vapaaehtoista

KUVA: TalknewsOnline

Pattani -

Kaksi kapinallista moottoripyörällä heitti putkipommin turvatarkastuspisteeseen ja haavoitti yhtä metsänvartijan vapaaehtoista tiistaina 24. tammikuuta.

Kaksi kapinallista iskivät noin kello 8. Kaksi tuntematonta miestä saapuivat moottoripyörällä tarkastuspisteeseen valtatiellä 42 Pattani-Yala Tanyong Chung-ngan osa-alueella Yaringin alueella Thaimaan syvän eteläisessä Pattanin maakunnassa.

Tämän jälkeen pilleriratsastaja heitti pommin tarkastuspisteeseen, joka haavoitti yhtä Sirisak Noomakiksi tunnistettua metsänvartijan vapaaehtoista.

Hänet kuljetettiin Yaringin sairaalaan lääketieteellistä apua varten.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.