Ulkomainen turisti joutui sairaalaan lähes hukkumisen jälkeen Pattayassa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Jomtien Beachin hengenpelastajat pelastivat ulkomaalaisen, ja hänet kiidätettiin paikalliseen sairaalaan melkein hukkumisen jälkeen.

Hengenpelastajat näkivät tuntemattoman turistin hukkumassa ja raahasivat hänet merestä Soi 13:n sisäänkäynnin edessä Banglamungin alueella kello 3 eilen 24. tammikuuta.

Miesturisti pyörtyi, joten sankarilliset hengenpelastajat joutuivat tutkimaan hänen ruumiinsa ja havaitsivat, että hänen hengitystiensä olivat veden tukkimia.

Hengenpelastajat raivasivat sitten tukos ennen elvytystoimia ja luovuttivat hänet Sawang Boriboonin pelastajille kuljetettaviksi Banglamungin sairaalaan.

Paikalliset tiedotusvälineet kysyivät tapauksesta yhdeltä hengenpelastajalta, Thongchai Thiangcharoenilta. Hän kertoi olleensa päivystyksessä Jomtien Beachillä, kun joukko ulkomaalaisia ​​turisteja ryntäsi kertomaan hänelle, että he löysivät merestä yhden ulkomaalaisen menettävän tajuntansa.

Mr. Thongchai ilmoitti ottaneensa välittömästi yhteyttä muuhun tiimiinsä turistin pelastamiseksi. Hän paljasti myös, että turistin pulssi palasi sen jälkeen, kun hänen tiiminsä suoritti hänelle elvytystä.

Turistin kansallisuus ja identiteetti ovat lehdistön ajan tuntemattomia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.