PÄIVITYS: Thaimaan kansanterveysministeri vaatii lisää rangaistusta "Bellboy"-poliisille

KUVA: Manager Online

Kansallinen -

Kansanterveysministeriön ministeri ja varapääministeri Anutin Charnvirakul vaati maanantaina lisää rangaistusta poliiseille, jotka tarjosivat VVIP-saattajan naispuoliselle kiinalaiselle Tiktokerille.

Ensin edellinen tarinamme:

Kaksi kolmesta thaimaalaisesta poliisista on siirretty epäaktiivisiin tehtäviin, kun tutkinta totesi, että he olivat todella mukana VVIP-palvelun tarjoamisessa kiinalaiselle Tiktok-vaikuttajalle.

Nyt päivitykseemme:

Anutin sanoi, että poliisi, joka auttoi kiinalaista turistia selviytymään maahanmuuton läpi ja saattoi hänet hotelliin Pattayassa, oli rikkonut lakia ja poliisin määräyksiä, jotka kielsivät valtion ajoneuvojen käytön henkilökohtaisiin etuihin, vaikka hänen saattamiseensa käytetty ajoneuvo oli kuulemma rekisteröity yksityiseksi ajoneuvoksi, toteaa The Pattaya News.

Hän jatkoi, että poliiseja pitäisi rangaista huolimatta siitä, että se maksaisi maalle turisteja.

"Emme koskaan mainosta tällaisia ​​palveluita turisteille", Anutin sanoi.

Ministeri uskoi, että tapaus ei vahingoittaisi maan mainetta, koska Thaimaa oli edelleen useimpien turistien suosikki.

”Palasin juuri eräästä Euroopan maasta. Siellä ihmiset kertoivat minulle, että he valitsivat Thaimaan ensimmäiseksi maaksi, johon he matkustavat kesällä. Anutin lisäsi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.