Ulkomaalaisen ruumis löydettiin kellumasta Pattaya Beachiltä

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Pattayasta eilen 23. tammikuuta löydettiin tuntematon ulkomaalaisen miehen ruumis kellumassa merestä.

Pattayan poliisi ja Sawang Boriboonin pelastajat onnistuivat löytämään noin 50-vuotiaan ulkomaalaisen miehen ruumiin Wong Amat Beachiltä Soi 16:n edustalta Nakluan osa-alueella, Banglamungin alueella, noin kello 11.

Rannalla aurinkoa ottaneet venäläiset turistit ilmoittivat ruumiista.

Miehellä oli yllään vain siniset shortsit. Hänet löydettiin kuvapuoli alaspäin 25 metrin päässä rannasta siimapoijun sotkeutuneena. Ruumiista ei löytynyt haavoja. Uhrin kansalaisuus ja kuolinaika eivät olleet lehdistöaikaan mennessä tiedossa.

Paikalliset toimittajat kysyivät tapauksesta läheiseltä hotellin virkailijalta. Virkailija kertoi, että venäläiset turistit ryntäsivät käskemään häntä soittamaan poliisille, kun he olivat löytäneet merestä kelluvan ruumiin.

Ruumis siirrettiin Banglamungin sairaalaan odottamaan tunnistamista sekä hänen sukulaisiaan ja perhettään.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.