Pattayan valtava jalkapallostadion valmistuu vuonna 2025, apulaispormestari sanoo

Pattaya -

Pattayan apulaispormestari luotti siihen, että huikean useiden miljoonien bahtien budjetin kuluttanut keskeneräinen jalkapallostadionprojekti valmistuisi vuonna 2025.

Manoch Nongyai sanoi, että hanke oli vielä keskeneräinen, koska projektin urakoitsija oli törmännyt maantieteelliseen ongelmaan ja jätti työnsä.

Pattaya City määräsi urakoitsijalle 80 miljoonan bahtin sakot hankkeelle vahingon aiheuttamisesta ja taisteli oikeudessa urakoitsijan kanssa saadakseen lisää 61 miljoonan bahtin korvausta.

Manoch paljasti thaimaalaiselle medialle, että kaupunki etsii parhaillaan uutta urakoitsijaa jatkamaan loput työt. Tämä prosessi saataisiin päätökseen kuukauden kuluessa, ja kun uusi urakoitsija on palkattu, he alkaisivat rakentaa maaliskuun 2023 alussa.

Apulaiskaupunginjohtaja odotti stadionin valmistuvan vuoden 2025 aikana. Se olisi suuri urheilukeskus, johon kuuluisi vakiokokoinen uima-allas, tenniskenttä, koripallokenttä ja paljon muuta.

Katsomolle mahtuisi yli 20,000 XNUMX katsojaa, apulaiskaupunginjohtaja sanoi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.