49-vuotias äiti hukkui Pattayan lampiin

Pattaya -

Nainen löydettiin kuolleena lammen pohjalta Soi Chaiyaphonwithi 21:ssä Banglamungin alueella viime yönä 23. tammikuuta.

Uhrin 26-vuotias poika Thammarong Khemram ilmoitti Sawang Boriboonin pelastustyöntekijöille äitinsä katoamisesta kello 8.

Hän kertoi pelastajille, että hänen äitinsä, rouva Amnuay Khemram, oli kadonnut talostaan ​​kello 11. 49-vuotiasta äitiä ei löytynyt mistään, ennen kuin Thammarong muisti, että hänen äitinsä käveli kerran aikaisemmin lampiin, joka sijaitsee osoitteessa Soi Chaiyaphonwithi 21 Nongpruen osa-alueella.

Hänen äitinsä melkein hukkui tuolloin, mutta onneksi laupias samarialainen auttoi häntä, poika sanoi ja lisäsi, että hänen äitinsä kertoi hänelle kuulleensa äänen, joka käski häntä kävelemään lammeen.

Mr. Thammarong pyysi sitten pelastajia etsimään lampi, josta he löysivät parin uhrin kenkiä pankista. Poika kertoi, ettei hänen äitinsä osannut uida, mutta oli varma, että hän oli laskeutunut lampeen.

Etsinnät vedessä aloitettiin ja noin tunnin kuluttua uhrin ruumis löydettiin upotettuna lammen pohjalta.

Poliisin alustavan tutkinnan mukaan uhrin ruumiista ei löytynyt merkkejä rikoksesta.

Uhrin ruumis kuljetettiin Banglamungin sairaalaan lisätutkimuksia varten. Hänen poikansa oli järkyttynyt menetyksestään.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.