Kehittyvälle Pattaya Beachille kaadettiin 166 miljoonaa bahtia

Pattaya -

Pattayan apulaispormestari Manoch Nongyai tuli tänään ulos kertomaan Pattaya Beachin kehityshankkeesta.

Hän sanoi, että hanke, joka maksoi kaupungille 166 miljoonaa bahtia, ulottui North Pattaya Beachiltä Walking Streetin sisäänkäyntiin, yhteensä 2.7 kilometriä pitkä.

Rakennusvyöhyke jaettiin vyöhykkeisiin A–E, ja vain vyöhykkeitä A ja B toteutettiin matkailuvaikutusten vähentämiseksi.

Manoch totesi, että kaupunki päätti myös laajentaa tien pintaa 2.5 metrillä Pohjois-Pattayasta Soi 4:ään Keski-Pattayalla luodakseen lisää pysäköintipaikkoja turisteille. Tietä laajennettiin oikealle puolelle ja sinne mahtui nyt noin 200 autoa.

Apulaiskaupunginjohtaja kuitenkin sanoi, että kuljettajat eivät enää pystyisi pysäköimään ajoneuvojaan nimeämättömille paikoille Beach Roadin oikealla puolella hankkeen valmistuttua vedoten siihen, että se haittaisi jalankulkijoita.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.