PÄIVITYS: Kaksi thaimaalaista poliisia siirrettiin väitetyn kiinalaisen turisti-VVIP-palvelun veloituksen jälkeen

KUVA: Matichonweekly

kansallinen -

Kaksi kolmesta thaimaalaisesta poliisista on siirretty epäaktiivisiin tehtäviin, kun tutkinta totesi, että he olivat todella mukana VVIP-palvelun tarjoamisessa kiinalaiselle Tiktok-vaikuttajalle.

Ensin edellinen tarinamme:

Thaimaan kansallinen poliisipäällikkö on määrännyt poliisipäällikön tutkimaan kiinalaisen turistin esittämää väitettä, jonka mukaan tämä maksoi Thaimaan poliiseille "VVIP"-palveluidensa tarjoamisesta saapuessaan Suvarnabhumin lentokentälle.

Nyt päivitykseemme:

Kolme poliisia viraalivideolla, jonka kiinalainen nainen oli lähettänyt ja väittivät maksaneensa näille poliiseille, jotta he kiidättäisivät hänet maahanmuuton läpi Suvarnabhumin lentokentällä ja saattoivat hänet Pattayan hotelliin asti, on tunnistettu turistipoliisin poliisikapteeniksi. Toimisto ja kaksi liikennepoliisikersanttia.

Kolme poliisia joutui tutkinnan kohteeksi välittömästi sen jälkeen, kun video levisi sosiaalisessa mediassa.

Raporttien mukaan kaksi heistä on viime aikoina siirretty epäaktiivisiin tehtäviin. Heidän nimensä varattiin odottamaan meneillään olevaa tutkintaa.

Kiinalaisen turistin väitteen mukaan kolme poliisia veivät hänet ja hänen äitinsä maahanmuutto- ja tulliviraston läpi, kantoivat matkatavaransa kätevästi taksiin ja jopa avasivat auton oven heille.

Kellopoliisit ajoivat sitten moottoripyörän, jossa oli sireeni ja hätävalot hänen taksin eteen ja avasivat sireenin liukuakseen liikenteen läpi viedäkseen hänet Pattayaan.

Tämä moottoripyörä havaittiin myöhemmin rekisteröidyksi yksityisajoneuvona, ei poliisiajoneuvona. Se löydettiin pysäköitynä liikennepoliisiosastolta Bangkokissa sunnuntaina.

Tämä tarkoitti, että syytetyt poliisit eivät syyllistyneet rikokseen, koska saattamisessa käytetty ajoneuvo ei ollut poliisiajoneuvo. Silti heidän katsottiin käyttäytyneen sopimattomasti, sanoi Matkailupoliisiviraston apulaiskomissaari.

"Poliisit olivat tapahtumapäivänä ulkona tekemässä sivutöitä, koska mikään järjestö ei pyytänyt turisteilta erityiskohtelua sinä päivänä", apulaiskomissaari sanoi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.