Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat menneeltä viikolta: Kiina sallii ryhmämatkat, XNUMX kuoli pakettiauto-onnettomuudessa ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 16. tammikuuta 2023 sunnuntaihin 22. tammikuuta 2023. Ne eivät ole mitenkään erityisen tärkeitä, mutta on listattu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Öljytankkeri, joka pystyi varastoimaan 3 miljoonaa litraa öljyä, räjähti ja syttyi tuleen telakoituessaan Samut Songkhamin maakunnassa klo 9 tammikuun 30. päivänä.

Räjähdys, joka tapahtui öljytankkerissa, joka telakoitui Mae Klong -joelle Samut Songkramin Muengin alueella 17. tammikuuta, on aiheuttanut kahdeksan vahvistettua uhria tähän mennessä.

2. YK:n Maailman matkailujärjestö (UNWTO) on raportoinut maailmanlaajuisen matkailutalouden odotettua voimakkaammasta elpymisestä ja ennustanut, että maailmanlaajuinen matkailu palautuu pandemiaa edeltävälle tasolle vuonna 2023.

Noin 917 miljoonaa turistia eli kaksinkertainen määrä vuoteen 2021 verrattuna matkusti kansainvälisesti, mutta tämä oli UNWTO:n tietojen mukaan edelleen 63 prosenttia pandemiaa edeltävästä tasosta vuonna 2019.

3. Kolme vuotta kestäneiden Covid-19-pandemian aiheuttamien matkustusrajoitusten jälkeen Kiina on poistanut rajoituksen ryhmämatkoilta Thaimaahan ja 19 muuhun maahan perjantaista 20 alkaen äkillisellä ilmoituksella.

Thaimaan matkailuala ottaa uutiset lämpimästi vastaan, vaikkakin jotkut paikalliset asukkaat ovat jo nähneet sosiaalisessa mediassa valittavan mahdollisista tulevaisuuden liikenneongelmista.

4. Thaimaan kansallinen poliisipäällikkö on määrännyt poliisipäällikön tutkimaan kiinalaisen turistin esittämää väitettä, jonka mukaan tämä maksoi Thaimaan poliiseille "VVIP"-palveluidensa tarjoamisesta saapuessaan Suvarnabhumin lentokentälle.

Kiinalainen nainen, joka käytti nimeä ”choudan0302” Douyin-sovelluksessa, Tiktokin kiinalaisessa versiossa, julkaisi videoleikkeen hänestä ja miehistä, jotka näyttivät näyttävän thaimaalaisista poliiseista lentokentällä.

5. Yksitoista ihmistä, mukaan lukien kaksi lasta, paloi kuoliaaksi, kun tila-auto, jolla he ajoivat, törmäsi kasteluojaan 21. tammikuuta Nakhon Ratchasimassa.

Ainoa onnettomuudesta selvinnyt on edelleen sairaalassa.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.