Hongkongin kuuluisuuksia palkittiin arvostetuilla Thaimaan palkinnoilla

LEHDISTÖTIEDOTE:

Michelle Yim, Simon Yam Tat Wah ja Roger Wu Wai Chung saivat Thaimaan ystävien ja Thaimaan matkailuviranomaisen tunnustuspalkinnon Bangkokissa kiinalaisen uudenvuoden 2023 juhlallisuuksissa.

Bangkok, 23. tammikuuta 2023 – Kanin vuoden sekä Hongkongin ja Thaimaan kasvavan matkailualan uudelleen käynnistymisen kunniaksi legendaariset Hongkongin kuuluisuudet Michelle Yim, Simon Yam Tat Wah ja Roger Wu Wai Chung palkittiin Thaimaan etuoikeuskortti, Thaimaan ystävät, ja Thaimaan matkailuviranomaisen arvostuspalkinto, tunnustuksena heidän poikkeuksellisen erinomaisista palveluistaan ​​thaimaalaisen matkailun alalla Sindhorn Kempinski -hotellissa.

Palkinnot jakoi Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) kuvernööri Yuthasak Supasorn. Seremoniassa olivat myös läsnä Kiinan kansantasavallan Thaimaan-suurlähetystön kulttuurineuvos Chang Yumeng, TAT:n kansainvälisen markkinoinnin apulaiskuvernööri Tanes Petsuwan – Aasia ja Etelä-Tyynenmeren alue sekä Apichai Chatchalermkit, TAT:n matkailutuotteiden ja -liiketoiminnan apulaiskuvernööri, joka on myös Thailand Privilege Card Co., Ltd:n hallituksen jäsen ja vt.

Mr. Yuthasak Supasorn, TAT:n kuvernööri, sanoi "Thaimaalla ja Hongkongilla on aina ollut vahvat ja kestävät yhteydet, ja monet hongkongilaiset pitävät Thaimaata toisena kotinaan. Tänään meillä on kunnia esitellä Thaimaan etuoikeuskortti, Thaimaan ystävätja Thaimaan matkailuviranomaisen arvostuspalkinto legendaarisille Hongkongin kuuluisuuksille Michelle Yimille ja Simon Yam Tat Wahille sekä suurimmalle vaikuttajallemme, Roger Wu Wai Chungille, tunnustuksena heidän merkittävästä panoksestaan ​​Thaimaan matkailussa ja heidän sitoutumisestaan ​​lähentää Thaimaata ja Hongkongia. Mikä tärkeintä, he ovat sitoutuneet tekemään Thaimaan matkailusta parempaa kaikille."

Thaimaan etuoikeuskortti, Thaimaan ystävät, ja Thaimaan matkailuviranomaisen arvostuspalkinto käynnistettiin kunnioittamaan merkittäviä henkilöitä, jotka ovat antaneet merkittävän panoksen thaimaalaisen yhteisön hyväksi. Palkinnon saajat valittiin, koska he toimivat roolimalleina myötätunnossa, palvelussa ja Thaimaasta paremman matkailukohteen tekemisessä.

Vaikka kaikki rakastavat neiti Michelle Yim ja Herra Simon Yam Tat Wahn taiteelliset kyvyt, heidän ajattomat ystävällisyytensä todella vaikuttivat Thaimaan matkailuun. He seisoivat Thaimaan rinnalla vaikeuksien aikana ja hyödynsivät voimakkaita vaikutteitaan ja ääniään lisätäkseen tietoisuutta ja saadakseen Hongkongin yhteisön rukoilemaan Thaimaan apua tarvitsevien puolesta. Lisäksi he uskovat, että Thaimaa on turvallinen, siunattu ja kaunis matkailukohde, joka inspiroi seuraajiaan vierailemaan ja nauttimaan Thaimaasta.

Herra Roger Wu Wai Chung on todellinen yhteisön mestari, joka työskentelee poikkeuksellisen lujasti tukeakseen thaimaalaista matkailua. Hänen intohimoinen sielunsa saa hänet aina olemaan ensimmäinen, joka tuottaa jännittäviä ja tehokkaita virusvideoita lisätäkseen tietoisuutta paikallisista thaimaalaisen matkailun uutisista ja tuotteista. Vuosikymmeniä hänen Thaimaan fanit alusta oli lopullinen opaskirja monille Hongkongin matkailijoille. Vuosien mittaan hän jakoi satoja kauniita thaimaalaisia ​​tarinoita aidolla sisällöllä, jotka aktiivisesti sitouttavat ja innostavat laajaa yleisöä rakastumaan Thaimaahan.

Chinatown Chinese New Year 2023 -juhlissa Yaowarat Roadilla Bangkokissa TAT:n osastolla meneillään oleva julkkistrion näyttely ylistää heidän panostaan ​​Thaimaan matkailuun. HE Mr. Phiphat Ratchakitprakarn, matkailu- ja urheiluministeri, Mr. Yuthasak Supasorn, TAT:n kuvernööri ja Mr. Chadchart Sittipunt, Bangkokin kuvernööri, olivat lavalla avaamassa tapahtumaa. Kolme julkkista kutsuttiin viettämään iloisia hetkiä yhdessä thaimaalaisen yhteisön kanssa kiinalaisen uudenvuoden hengessä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.