Juhlitaan kiinalaista uutta vuotta 2023 ja 48 vuotta Thaimaan ja Kiinan välistä ystävyyttä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Korkean tason thaimaalaiset ja kiinalaiset virkamiehet sekä Hongkongin julkkikset esittivät terveisiä ja onnentoivotuksia Thaimaan suurimmissa kiinalaisen uudenvuoden juhlissa Bangkokin Yaowarat Roadilla.

Bangkok, 23. tammikuuta 2023 – Jatkaen vuosittaista perinnettä tarjota kiinalaisen uudenvuoden tervehdyksiä Thaimaan ja Kiinan sekä ympäri maailmaa, korkean tason Thaimaan ja Kiinan viranomaiset kokoontuivat sunnuntaina toivottamaan terveyttä, vaurautta ja vaurautta kaikille vuoden aikana. Kani.

Tämä erityinen tapahtuma järjestettiin kiinalaisen uudenvuoden aikaan 22. tammikuuta 2023 Chinatownin Kiinan uudenvuoden 2023 juhlissa Yaowarat Roadilla Bangkokissa – Thaimaan suurimmassa kiinalaisen uudenvuoden juhlassa.

Tapahtuman kohokohta oli tallennettu video, jossa HRH prinsessa Maha Chakri Sirindhorn toivotti onnea kiinalaisen uudenvuoden kunniaksi ja tulevalle vuodelle.

Tervehdys- ja onnentoivotustilaisuutta johti HÄN Mr. Phiphat Ratchakitprakarn, Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri ja HE Herra Yang Xin, Kiinan kansantasavallan Thaimaan-suurlähetystön asiainhoitaja.

Herra Phiphat "Tänä kiinalaisena uutena vuotena juhliessamme tätä iloisinta festivaaleja kunnioitamme myös Thaimaan ja Kiinan välisiä diplomaattisuhteita 48 vuoden ajalta – merkittävä tilaisuus sinänsä. Myös Thaimaa on nyt täysin avautunut kansainväliselle matkailulle, ja tämän kaiken mielessä esitän lämpimät ja vilpittömät kiinalaisen uudenvuoden toivotukseni kaikille.”

Herra Yang Xin "Joka vuosi Thaimaa järjestää yhden suurimmista kiinalaisen uudenvuoden juhlista Kiinan ulkopuolella, ja se on upea tilaisuus, jossa maamme kohtaavat jatkuvan ystävyyden ja yhteistyön hengessä."

Myös seremoniaan osallistui Mr. Chadchart Sittipunt, Bangkokin kuvernööri; herra Yuthasak Supasorn, Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) kuvernööri; ja Mr. Thapana Sirivadhanabhakdi, Yaowarat Chinese New Year 2023 -järjestelykomitean puheenjohtaja; sekä julkisen ja yksityisen sektorin johtavia henkilöitä ja edustajia.

Tervehdysten ja onnentoivotusten jälkeen pidettiin Chinatownin kiinalaisen uudenvuoden 2023 juhlien virallinen avajaistilaisuus, jossa oli kulttuuriesityksiä, lohikäärmetansseja ja konsertti.

Tämä näki myös kaksi Hongkongin julkkista Michelle Yim ja Simon Yam Tat Wah sekä Hongkongin tunnettu vaikuttaja, Mr. Roger Wu liittyy juhlissa ja pidentää kiinalaisen uudenvuoden terveisiä.

Bangkokin juhlien ohella TAT tukee kiinalaisen uudenvuoden juhlia myös muissa kohteissa ympäri Thaimaata, ja sitä tukevat Kiinan kulttuuri- ja matkailuministeriö sekä Kiinan kansantasavallan suurlähetystö Thaimaassa – molemmissa korkean tason virkamiehiä. ja kulttuuriesityksiä Kiinasta.

Täydellinen luettelo TAT:n tukemista kiinalaisen uudenvuoden 2023 juhlista kohteissa eri puolilla maata on osoitteessa: www.tatnews.org/2023/01/join-in-the-festive-fun-of-chinese-new-year-2023-around-thailand/.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.