Väitetty rattijuoppo selvisi törmäyksestä Power Polen kanssa Pattayalla

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Pattayasta juhlista kotiin ajanut väitetty rattijuoppo törmäsi sähköpylvääseen ja loukkaantui eilen 22. tammikuuta.

Klo 6 Sawang Boriboon -pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen onnettomuudesta Soi Pattaya Sukhumvit 20:ssa Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburissa.

Uhri, herra Narong Jaiharn, oli loukussa sedanissaan ja vaikutti päihtyneeltä, pelastustiimi sanoi. Pelastajat vapauttivat hänet ja totesivat, että 51-vuotias uhri sai lieviä päävammoja ja muutamia luunmurtumia.

Hämmentyneenä mies myönsi pelastajille, että hän oli aiemmin juonut alkoholia juhlissa Pattayassa ja oli matkalla kotiin. Hän myönsi, ettei pystynyt hallitsemaan autoaan ja törmäsi sähköpylvääseen.

Mies kuljetettiin Banglamungin sairaalaan. Poliisi aloitti oikeustoimia häntä vastaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.