51-vuotias nainen kuoli roska-auton kolarissa Sri Rachassa

KUVA: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น

Sriracha -

Naisautoilija kuoli, kun hänen moottoripyöränsä törmäsi roska-autoon varhain tänä aamuna 23. tammikuuta.

Chao Phraya Surasakin kunnan roskankeräilijät ilmoittivat Nongkhamin poliisille kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta kello 1.

Onnettomuus tapahtui Sukhaphiban 8 Roadilla Buengin osa-alueella Sri Rachan alueella, Chonburissa.

Sri Rachan pelastajat ja poliisi löysivät kuolleen uhrin, rouva Thanaployphan Srikunin, jolla oli vakavia päähaavoja tieltä. Hänen valkoinen Scoopy I -moottoripyöränsä löydettiin hänen ruumiinsa läheltä.

51-vuotias uhri sai osuman, kun hän nousi Soi Bueng-Bowin 39:stä, roska-auton kuljettaja, Sukchai Arunwangdee, 58, kertoi poliisille. Hän ajoi kuorma-auton eteen ja osui raskaasti maahan.

Nongkhamin poliisi ei aluksi täysin uskonut kuljettajan tarinaa, joten he veivät hänet poliisiasemalle lisäkuulusteluja varten. Uhrin ruumis siirrettiin Laem Chabangin sairaalaan uskonnollisia rituaaleja varten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.