Thaimaan kansallinen poliisipäällikkö määräsi hillitsemään "poliisikaltaisia", joiden väitetään antaneen VVIP-palveluita kiinalaiselle turistille

KUVA: Khaosod English

Kansallinen -

Thaimaan kansallinen poliisipäällikkö on määrännyt poliisipäällikön tutkimaan kiinalaisen turistin esittämää väitettä, jonka mukaan tämä maksoi Thaimaan poliiseille "VVIP"-palveluidensa tarjoamisesta saapuessaan Suvarnabhumin lentokentälle.

Kiinalainen nainen, joka käytti nimeä ”choudan0302” Douyin-sovelluksessa, Tiktokin kiinalaisessa versiossa, julkaisi videoleikkeen hänestä ja miehistä, jotka näyttivät näyttävän thaimaalaisista poliiseista lentokentällä.

Nainen väitti maksaneensa videolla oleville poliiseille saadakseen VVIP-palveluita, joihin kuului se, ettei tarvinnut odottaa maahanmuuttojonossa ja kuljetuspalvelua poliisiajoneuvossa.

Hän kertoi pyytäneensä agenttinsa ottamaan yhteyttä poliisiin hakeakseen hänet ja viedäkseen hänet Pattayan hotelliin. Nouto ja siirto maksoivat 7,000 6,000 bahtia ja XNUMX XNUMX ylimääräistä, jos siihen sisältyi poliisin moottoripyöräsaattaja sireenin päällä, nainen sanoi.

Hänen videonsa levisi myöhemmin yllättäen thaimaalaisissa ja kansainvälisissä mediassa, ja monet nettimiehet vaativat vastauksia Thaimaan poliisivoimille.

Eilen, 21. tammikuuta, Pol. Thaimaan kuninkaallisen poliisin tiedottaja kenraalimajuri Archayaon Kraithong tuli ulos kertomaan lehdistötilaisuudessa, että Pol. Kansallinen poliisipäällikkö, kenraali Damrongsak Kittipraphat oli saanut ilmoituksen tapauksesta, ja hän oli määrännyt tutkinnan selvittääkseen, olivatko videolla näkyvät poliisit todella poliiseja ja rikottiinko sääntöjä.

Tapaus oli vahingoittanut suuresti Thaimaan poliisin imagoa, tiedottaja sanoi. Hän lisäsi, että sellaisia ​​palveluita, joita turisti väitti, ei voitu tehdä.

Poliisin autokadun käyttö voitaisiin tarjota turvallisuuden takaamiseksi vain tietyissä tilanteissa, kuten koulubussien saattajana uskonnollisiin seremonioihin lähtevän matkan aikana tai suojella tärkeitä poliittisia henkilöitä, poliiseja ja maan VIP-ulkomaisia ​​diplomaatteja.

Autokadupalvelussa on myös noudatettava monia liikennelakeja tai hallituksen päätöksiä, tiedottaja totesi. Sitä ei voitu tarjota kenellekään yksinomaan yksityisyyden vuoksi.

Tiedottaja sanoi, että jos videolla näkyvät poliisit osoittautuvat poliiseiksi, heitä uhkaa rangaistus.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.