Kuusipyöräinen moottoripyörä syttyy tuleen törmäyksessä Power Polen kanssa Chonburissa

Chonburi -

Kuusipyöräinen auto syttyi yhtäkkiä tuleen törmäessään sähköpylvääseen tänään 22. tammikuuta.

Sawang Boriboon -pelastajat ja kaksi paloautoa ryntäsivät sammuttamaan kuorma-auton tulta kello 12 moottoritiellä Takhian Tian osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburissa.

Kuorma-auto törmäsi 107-70 kilometrien välissä sijaitsevaan sähköpylvääseen. Se rikkoi tangon kahtia. Kuorma-auto oli liekeissä viranomaisten saapuessa paikalle.

Palo saatiin sammutettua vasta, kun se oli vaurioittanut kuorma-autoa huomattavasti. Kuljettaja, herra Sophon Amornteeravej, loukkaantui lievästi ja hänet kuljetettiin Laem Chabangin sairaalaan.

Sitä ennen 34-vuotias uhri kertoi pelastajille, että hänen kuusipyöräisensä renkaat räjähtivät yhtäkkiä ja sai hänet menettämään ajoneuvon hallinnan. Tämän jälkeen kuorma-auto törmäsi ja kaatui sähköpylvään, vetäen kasan sähköjohtoja kuorma-auton päälle ja sytyttäen tulipalon.

Kuljettaja on turvassa sairaalassa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.