Kuusipyöräinen moottoripyörä syttyy tuleen törmäyksessä Power Polen kanssa Chonburissa

Chonburi -

Kuusipyöräinen auto syttyi yhtäkkiä tuleen törmäessään sähköpylvääseen tänään 22. tammikuuta.

Sawang Boriboon -pelastajat ja kaksi paloautoa ryntäsivät sammuttamaan kuorma-auton tulta kello 12 moottoritiellä Takhian Tian osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburissa.

Kuorma-auto törmäsi 107-70 kilometrien välissä sijaitsevaan sähköpylvääseen. Se rikkoi tangon kahtia. Kuorma-auto oli liekeissä viranomaisten saapuessa paikalle.

Palo saatiin sammutettua vasta, kun se oli vaurioittanut kuorma-autoa huomattavasti. Kuljettaja, herra Sophon Amornteeravej, loukkaantui lievästi ja hänet kuljetettiin Laem Chabangin sairaalaan.

Sitä ennen 34-vuotias uhri kertoi pelastajille, että hänen kuusipyöräisensä renkaat räjähtivät yhtäkkiä ja sai hänet menettämään ajoneuvon hallinnan. Tämän jälkeen kuorma-auto törmäsi ja kaatui sähköpylvään, vetäen kasan sähköjohtoja kuorma-auton päälle ja sytyttäen tulipalon.

Kuljettaja on turvassa sairaalassa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.