Minibussi kaatuu ja poltti 11 ihmistä elossa Nakhon Ratchasiman maakunnassa

KUVA: Thaipost

Nakhon Ratchasiman maakunta -

Yksitoista ihmistä, mukaan lukien kaksi lasta, paloi kuoliaaksi, kun tila-auto, jolla he ajoivat, törmäsi kasteluojaan viime yönä 21. tammikuuta.

Kamala onnettomuus tapahtui klo 9 Mitrapap-moottoritiellä, joka johtaa Bangkokiin Si Khiun alueella.

Hook 31 -pelastusyksikkö kiiruhti onnettomuuspaikalle sen jälkeen, kun yksikön johtaja Nikom Sae Oun kuuli korviaan aiheuttavan räjähdyksen.

Toyota-tila-auto oli jo kulunut tulipalossa pelastajien saapuessa paikalle. Ainoa selvinnyt, 20-vuotias Thanachit Kingkaew, nähtiin kynsillään ulos palavasta pakettiautosta. Hänet kiidätettiin Si Khiun sairaalaan.

Yksitoista ihmistä, mukaan lukien kuljettaja ja kaksi lasta, paloi kuitenkin kuoliaaksi pakettiauton sisällä. Ketään uhreista ei voitu tunnistaa heidän ruumiinsa vuoksi.

Poliisin tutkinnan mukaan pakettiauto oli ajettu LNG-kaasulla. Yksitoista ihmistä oli pakettiautossa sen matkalla Amnat Charoenista Nakhon Pathomin maakuntaan.

Kilometrien 99-100 välillä pakettiauto menetti yllättäen hallinnan, törmäsi metallikaiteeseen ja törmäsi keskiojaan. Sitten se syttyi tuleen ja poltti yksitoista ihmistä elävältä.

Ainoa onnettomuudesta selvinnyt on edelleen sairaalassa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.