Päihtynyt mies joutui sairaalaan, kun hän oli melkein hukkunut Pattaya-hotellin uima-altaaseen

Pattaya -

Thaimaalainen turisti kiidätettiin sairaalaan, kun hän oli melkein hukkunut uima-altaaseen Pattayassa tänä aamuna 22. tammikuuta.

Sawang Boriboon -pelastajat reagoivat uuteen hukkumistapaukseen hieman yli puolenyön Thongsathit Jomtien Beach -hotellissa osoitteessa Soi Jomtien 14 Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburissa.

Uhri, herra Amnuay Bamrung, löydettiin tajuttomana hotellin uima-altaan reunalta. Hän on 42-vuotias ja oli lomalla Bangkokista, hänen tuntematon ystäväryhmä kertoi Pattaya Newsille.

Uhri oli kuulemma juonut alkoholia ja päättänyt uida yksin altaassa, kun hänen ystävänsä juhlivat reunalla. Ystävät huomasivat uhrin hukkuvan, joten he hyppäsivät välittömästi altaaseen pelastamaan hänet.

Sawang Boriboon -pelastajat antoivat elvytystä uhrille ennen kuin toimittivat hänet lähimpään sairaalaan.

Lehdistön aikaan hän oli paikallisessa sairaalassa, eikä hänen nykyistä tilaansa ollut vapautettu.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.