Ulkomainen turisti romahti ja kuolee Walking Streetin alueella

Pattaya, Thaimaa-

Tuntematon ulkomaalainen turisti romahti äkillisesti ja kuoli olutbaarin edessä Walking Streetin alueella tänä aamuna.

Tapaus sattui noin kello 1 aamulla tänään, tammikuun 30. päivänä, lähellä Walking Streetin keskustaa sijaitsevaa Beer Bars -kaistaletta. Järkyttävä tapaus tapahtui yli tusinan todistajan edessä, jotka juoivat läheisissä baareissa.

Turisti, jonka uskotaan olevan Lähi-idän tai Intian syntyperää ja noin 55-vuotias, kaatui äkillisesti ilman varoitusta tai melua ja löi päänsä kovaa jalkakäytävään. Hän matkusti yksin, eikä hänellä ollut mukanaan henkilöllisyystodistuksia.

Pelastustyöntekijät kutsuttiin auttamaan turistia, ja lähellä oleva lääkintähenkilöstö yritti elvyttää, mutta mies menehtyi traagisesti. Hänen ruumiinsa vietiin läheiseen sairaalaan hänen henkilöllisyytensä selvittämiseksi.

Sillä välin Pattayan poliisi suunnitteli tarkastelevansa CCTV-kuvaa läheisistä baareista ja selvittääkseen tarkan kuolinsyyn, mutta alustavat lausunnot näyttivät heijastavan poliisin uskovan, että mies sai äkillisen sydänpysähdyksen. Ei ollut merkkiäkään rikoksesta.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/