Threpprasit Market siirtyy seitsemäksi päiväksi viikossa 7. helmikuuta alkaen

Pattaya, Thaimaa-

Suosittu Threpprasit Market siirtyy seitsemäksi päiväksi viikossa aukioloaikojen suhteen 7 alkaen.

Markkinat, jotka ovat pitkään olleet Pattayan ja Jomtienin alueen suosituimpia, olivat aiemmin olleet avoinna vain viikonloppuisin.

Kasvava kysyntä ja paluumatkailijat ympäri maailmaa ovat kuitenkin saaneet markkinoiden johdon tekemään päätöksen siirtyä seitsemään päivään viikossa.

Markkinat sijaitsevat Threpprasit Roadilla lähellä Sukhumvitia ja Outlet Mallia. Siinä on satoja myyntikojuja, joissa on tarjolla erilaisia ​​ruokia, juomia, vaatteita, matkamuistoja ja paljon muuta. Covid-19:n aikana markkinat kärsivät pahasti asiakkaiden ja myyjien puutteesta pandemiarajoitusten ja virushuolien vuoksi, mutta ne ovat nyt täysin toipuneet.

Markkinat aukeavat normaalisti noin klo 5.

Kuva: Tripadvisor

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/