Rayong toivottaa tervetulleeksi ensimmäisen suoran lennon Flydubaista

Rayong –

Rayong toivotti tervetulleeksi Flydubai Airlinesin ensimmäisen suoran lennon Dubaista U-Tapaon kansainväliselle lentokentälle Rayongissa.

Perjantaina (20th) U-Tapaon kansainvälisellä lentokentällä virkamiehet ja henkilökunta toivottivat ensimmäisen suoran lennon Flydubaista, suoran lennon Dubaista Rayongiin.

Lentokentän johtaja amiraali Rapeepat Sowanm kertoi Pattaya Newsille, että lennolla oli yhteensä 158 kansainväliseen terminaaliin saapunutta matkustajaa. He saivat matkamuistoja lentokentältä.

Lentoyhtiö on ensimmäinen suora lento Dubaista Thaimaan itäosaan. Lentoyhtiöillä on seitsemän lentoa viikossa Boeing 737 Max-8 -koneella, joka voi kuljettaa jopa 178 matkustajaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.