Monet Pattaya-ravintoloiden omistajat kärsivät edelleen taloudellisista ongelmista, ja toivottavasti kiinalaiset turistit ovat ratkaisu

KUVA: Matichon

Pattaya -

Jotkut Pattayan ravintoloiden, erityisesti merenelävien, omistajista kärsivät edelleen taloudellisista ongelmista, ja he toivovat näkevänsä kiinalaisia ​​turisteja saapuvansa runsaasti auttamaan heitä jatkamaan matkaansa.

Rouva Premwadee Saekoaw, Walking Streetin King Seafoodin ravintolan omistaja, kertoi Pattaya Newsille "Thaimaassa ja Pattayassa vierailee enemmän ulkomaisia ​​turisteja sen jälkeen, kun Covid-19-rajoituksia on kevennetty. Pattaya Walking Streetin ja Pattayan alueen ravintolat ovat kuitenkin edelleen yleisesti hiljaisia. Kun verrataan ravintoloita ennen Covid -19:ää, vain noin yksi kolmesta ravintolasta on toipunut hyvin tähän mennessä. Monet ravintoloista, jotka eivät ole vielä täysin toipuneet, ovat kiinalaisista turisteista riippuvaisia ​​kala- ja äyriäisravintoloita.

"Vain venäläiset, kotimaan thaimaalaiset ja korealaiset turistit, jotka tilaavat ravintoloissa buffet- tai hotpot-tyyliä, voivat tällä hetkellä hyvin, kun taas useimmat muut ulkomaalaiset turistit syövät vain yhden lautasen aterialla, koska he ovat varovaisempia kuluissaan", rouva Premwadee selitti. .

"Pattayan yöelämän matkailu paranee joillakin alueilla, kuten Soi Bua Khaossa ja North Pattaya Beachillä", rouva Premwadee lisäsi.

”Japanilaiset turistit melkein katosivat Pattayasta Covid 19:n jälkeen eivätkä ole vieläkään täysin toipuneet, jotka ennen pandemiaa olivat merkittäviä asiakkaita ravintoloissa, erityisesti mereneläville. Toivomme, että kiinalaiset turistit voivat auttaa meitä selviytymään taloudellisista ongelmista, sillä myös merenelävät ovat heidän keskuudessaan suosittuja”, rouva Premwadee huomautti.

Kiina hyväksyi juuri ryhmämatkoja voidakseen matkustaa uudelleen eilen ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen, kuten täällä näkyy.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.