Parhaan eurooppalaisen laadun autotallin ovet Thaimaassa jo 25 vuoden ajan

Tarvitsetko SINÄ tai YRITYKSESI laadukkaan autotallin oven/laskettavan oven/portin Thaimaassa?

Vuonna 1997 sveitsiläinen Urs Schoeneberger perusti Albardoorsthailand Companyn autotallin ja liukuovien toimittajaksi Pattayassa. Vuosien aikana pystyimme rakentamaan vankan asiakaskunnan ja toimittamaan uusia kyliä kuten Siam Royal View, Majestic Village ja Jomtien Park Village sekä myös yksittäisille asiakkaille mittatilaustyönä valmistettuja ovia. Näin ollen voimme katsoa taaksepäin XNUMX vuoden historiaan monien tyytyväisten asiakkaiden kera. 

Vuonna 2014 Werner Wolf liittyi kumppaniksi ja toiminta-aluetta laajennettiin koko Thaimaassa. Myös tuotevalikoimaa laajennettiin. Joten tänään voit tilata Albartechnicilta autotallin ovet/liukuovet/kääntöportit moottorilla ja kaukosäätimellä tai ilman, autokatoksia, sähkö- tai manuaalisia ikkunaverhoja, metallikatto- tai metalliportaat sekä kaikki teräsrakenteet. Valmistamme mittatilaustyönä ja rakennamme metalliliukuovia myös tilauksesta asiakkaan suunnittelun mukaan. Kaikista teräsrakenteista asiakas saa etukäteen 3D-piirustuksen, jotta hän voi kuvitella miltä valmis tuote tulee näyttämään.

Albardoorsthailand on edelleen suurten projektien toimittaja, kuten Rungsii Village tai Serenity Village Jomtienissa, jossa on 26 autotallin ovea.

Jatkuvasti kasvavan asiakaskunnan ja toimittajiemme jatkuvasti lisääntyvien toimitusongelmien vuoksi erityisesti korona-kaudella päätettiin laajentaa valmistusta.

Viime kuussa, joulukuussa 2022, valmistui uuden 400 neliömetrin tuotantohallimme uusien toimistotiloineen. Suunnitelmissa on tilata lisää raaka-aineita ja tehdä enemmän omia toimintoja, kuten pulverimaalaustag. Tämä tarkoittaa asiakkaalle lyhyempiä toimitusaikoja, meille parempaa suunnitteluvarmuutta ja tyytyväisempiä asiakkaita.

Voimme mielellämme laskea sinut asiakkaidemme joukkoon tulevaisuudessa ja tarjota laatua ja takuuta, joka on muuten vain Euroopassa tunnettu.

Yhteystiedot alla:

OTA YHTEYTTÄ TÄNÄÄN:

Osoite: 219 / 9 Moo 6

Sukhumvit 32/1

Chonburi

20150 Pattaya

Facebook: Garagedoorthailand / Albardoorsthailand

Verkkosivu: Albartechnic.com

Sähköposti: asia-business@mail.de

Puhelin: 0861490297

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/