Peck Palitchoke liittyy UNICEFiin tarjotakseen taikalaatikon Thaimaan apua tarvitseville lapsille

bangkok, 19 tammikuu 2023 - UNICEFin ystävä Peck Palitchoke Ayanaputra liittyy jälleen UNICEFin Thaimaahan mobilisoimaan julkista tukea apua tarvitseville lapsille. Magic Box, käytännöllinen sarja oppimateriaalia, joka auttaa lasten fyysistä ja kognitiivista kehitystä. 

"Alkuvuodet ovat kriittisimmät vuodet lapsen elämässä, ja meidän on tehtävä kaikkemme varmistaaksemme, että lapset syövät hyvin, leikkivät kovasti ja elävät rakastavassa ja mukaansatempaavassa ympäristössä, joka auttaa stimuloimaan heidän optimaalista kehitystään", sanoi Peck Palitchoke. Ayanaputra, UNICEFin ystävä. "Valitettavasti miljoonilta Thaimaan lapsilta puuttuu edelleen perusoppimateriaalia ja tukea, jota he tarvitsevat saavuttaakseen täyden potentiaalinsa", hän jatkoi.

Thaimaassa 66 prosentilla alle viisivuotiaista lapsista eli noin 2.8 miljoonalla lapsella on alle kolme kirjaa kotona, kun taas 20 prosentilla eli noin 860,000 2019 lapsella ei ole juuri lainkaan leluja vuoden 34 Multiple Indicators Clusterin mukaan. Kansallisen tilastotoimiston suorittama ja UNICEFin tukema kysely. Lisäksi vain XNUMX prosenttia isistä harrastaa lastensa kanssa tekemistä kotona.

UNICEFin Magic Box sisältää kirjoja, leluja, oppimateriaaleja ja käytännön ohjeita vanhemmille lasten kehityksen vauhdittamiseksi yksinkertaisten toimintojen ja pelien avulla, joita perheet voivat pelata kotona. Tänä vuonna UNICEF aikoo jakaa 7,000 XNUMX Magic-laatikot heikoimmassa asemassa oleville lapsille kaikkialla Thaimaassa, mukaan lukien varhaislapsuuden kehityskeskukset 23 maakunnassa, jotta jokaisella lapsella olisi oikeudenmukainen elämän alku.

"Jokainen näistä laatikoista voi auttaa lapsia jatkamaan oppimistaan ​​kotona ollessaan, tyypillisenä kotipäivänä tai ennennäkemättömän vaikeina aikoina, kuten COVID-19-pandemian aikana, jolloin varhaislapsuuden kehityskeskukset suljettiin", Peck sanoi. Palitchoke Ayanaputra kehottaa thaimaalaisia ​​yhdistämään kädet tukemaan haavoittuvimpia lapsia.

Liity minuun ja UNICEFiin ja tule kuukausittaiseksi lahjoittajaksi tai tee kertalahjoitus tähän Magic Box -kampanjaan, jotta lapset eri puolilla maata, erityisesti heikoimmassa asemassa olevat, voivat oppia ja kehittyä mahdollisimman hyvin, milloin ja missä tahansa he ovat. .”

Katso Peckin vetoomus Magic Boxes -tuen saamiseksi osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=FyUHgKim1Uw

Lahjoita 100 bahtia Magic-laatikkoon lähettämällä tekstiviesti M9 numeroon 4712225

Saat lisätietoja osoitteesta www.unicef.or.th/play

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/