Rauhanjoukkojen vapaaehtoiset palaavat Thaimaahan

LEHDISTÖTIEDOTE:

20. tammikuuta 2023 Peace Corps/Thailand juhlii täydellistä toimintaansa palaamista toivottamalla 52 amerikkalaisen rauhanjoukon vapaaehtoista tervetulleeksi Thaimaan kuningaskuntaan. Vapaaehtoiset odottavat innolla palvelemaan yhteisön jäsenten rinnalla eri puolilla maata.

Vapaaehtoiset eivät ole palvelleet Thaimaassa sen jälkeen, kun heidät evakuoitiin maaliskuussa 2020 COVID-19-pandemian vuoksi. Evakuointi oli ensimmäinen kerta rauhanjoukkojen 61-vuotisen historian aikana, kun vapaaehtoisia evakuoitiin kaikista asemista maailmanlaajuisesti. Evakuoinnin jälkeen Peace Corps / Thaimaan henkilökunta on jatkanut vuorovaikutusta paikallisten yhteisöjen kanssa virtuaalisten palveluprojektien ja muiden toimien kautta valmistautuessaan mahdolliseen vapaaehtoisten paluuseen.

"Olemme niin innoissamme saadessamme olla osa vapaaehtoisten historiallista paluuta Thaimaahan", sanoi Peace Corps Thailand -maanjohtaja Sonny Luu. ”Maaliskuusta 2020 lähtien rauhanjoukkojen henkilöstö Thaimaassa ja eri puolilla maailmaa ovat tehneet ahkerasti työtä vahvistaakseen viraston perustaa ja valmistautuakseen käsittelemään pandemian tulevia vaikutuksia. Olemme nyt valmiita käynnistämään vapaaehtoispalvelun täysin uudelleen ja juhlimaan tätä tärkeää hetkeä paikkakuntakumppaneidemme kanssa.

Thaimaan hallituksen pyynnöstä vapaaehtoiset osallistuvat Youth in Development and Education -hankkeisiin. Koulutusprojektin vapaaehtoiset tekevät yhteistyötä thaimaalaisten opettajien kanssa vahvistaakseen englannin kielen opetusta. He tukevat myös Thaimaan kuninkaallisen hallituksen koulutusaloitteita ja edistävät yhteisöpalveluhankkeita. Youth in Development Projectin (YinD) vapaaehtoiset auttavat valmistamaan thaimaalaisia ​​nuoria heidän aikuisrooleihinsa sitoutuneina ja rakentavina kansalaisina. Vapaaehtoiset ja heidän thaimaalaiset kollegansa kouluttavat nuorille elämäntaitoja, palveluoppimista, terveellisiä elämäntapoja, kansalaistoimintaa ja yrittäjyyttä.

Yli kuuden vuosikymmenen ajan Peace Corps on osallistunut kriittisiin maailmanlaajuisiin terveysongelmiin. COVID-19-pandemia ei ole poikkeus. Riippumatta alasta, jolla he työskentelevät, kaikki rauhanjoukkojen vapaaehtoiset osallistuvat jonkinlaiseen COVID-19-vastaus- ja palautumistyöhön joko ensisijaisina tai toissijaisina projekteina. Yhdessä he työskentelevät yhteisön jäsenten kanssa edistyäkseen suurimmassa kehityshaasteessa, jonka maailma on kohdannut yli vuosisataan.

Tietoja rauhanjoukoista: Rauhanjoukot on kansainvälinen palveluverkosto, joka koostuu vapaaehtoisista, yhteisön jäsenistä, isäntämaan kumppaneista ja henkilökunnasta, jota ohjaa viraston maailmanrauhan ja ystävyyden tehtävä. Hallitusten kutsusta ympäri maailmaa rauhanjoukkojen vapaaehtoiset työskentelevät yhdessä yhteisön jäsenten kanssa paikallisesti priorisoiduissa projekteissa koulutuksen, terveydenhuollon, ympäristön, maatalouden, yhteisön taloudellisen kehityksen ja nuorisokehityksen aloilla. Palvelun avulla Peace Corps -verkoston jäsenet kehittävät siirrettäviä taitoja ja hiovat kulttuurienvälistä osaamista, mikä tekee heistä seuraavan sukupolven globaaleja johtajia. Sen jälkeen kun presidentti John F. Kennedy perusti rauhanjoukot vuonna 1961, yli 240,000 142 amerikkalaista on palvellut XNUMX maassa maailmanlaajuisesti. Lisätietoja on osoitteessa peacecorps.gov ja seuraa meitä Facebook, Instagram ja Twitter. ###PeaceCorpsThailand #vapaaehtoinen

Ottaa yhteyttä:
Suthanya Sukphaisal,
Johtaja ja viestintäassistentti
Thaimaan rauhanjoukot
Sähköposti: ssuphaisal@peacecorps.gov
Puhelin: + 66 2 2430140
+ 66 92 2958832

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.