Kiina sallii virallisesti ryhmämatkojen jatkamisen Thaimaahan

Thaimaa-

Kolme vuotta kestäneiden Covid-19-pandemian aiheuttamien matkustusrajoitusten jälkeen Kiina on poistanut rajoituksen ryhmämatkoilta Thaimaahan ja 19 muuhun maahan perjantaista 20 alkaen äkillisellä ilmoituksella.

Kiina oli aiemmin poistanut yksittäisiä kansainvälisiä matkustusrajoituksia aiemmin tässä kuussa.

Kiinan kulttuuri- ja matkailuministeriö ilmoitti asiasta, johon kuuluivat myös maat, kuten Venäjä ja Uusi-Seelanti.

Tämä antaa virallisesti matkatoimistoille ja online-matkatoimistoille mahdollisuuden alkaa varata suuria ryhmämatkoja, jotka usein nähdään matkustavan busseilla ja joita johtavat lipunkannattajat. Kiina on historiallisesti ykkösmaa Thaimaahan saapuneiden turistien raakamäärien suhteen, noin XNUMX prosenttia.

Thaimaan matkailuala ottaa uutiset lämpimästi vastaan, vaikkakin jotkut paikalliset asukkaat ovat jo nähneet sosiaalisessa mediassa valittavan mahdollisista tulevaisuuden liikenneongelmista.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/