Pattayan työntekijät saavat Covid-19-tehosteannoksia

Pattaya -

Pattayan monien yritysten työntekijöille on annettu 400 annosta Covid-19-rokotteita.

Tehosteen saajat olivat enimmäkseen Pattayan Tree Townin markkinoilta ja sen ympäristöstä. He tulivat saamaan Pattayan kaupungin sairaalan lääkintähenkilöstön antaman tehostepistoksen eilen, tammikuun 18. päivänä, sanoi Mr. Pornchai Sankhaiad, Banglamungin piiritoimiston apulaispiirivirkailija.

Pornchai sanoi, että tehosteannos suojaa työntekijöitä koronaviruksen haitallisimmilta oireilta, kun he saavat tartunnan. Jotkut työntekijät joutuivat olemaan läheisessä yhteydessä asiakkaisiin, kuten moottoripyörätaksin kuljettajaan tai hierojaan, joten heidän piti saada säännöllisesti lisäpukua.

400 annosta oli annettu, ja useimmat vastaanottajat noudattivat tätä käytäntöä, Pornchai sanoi, vaikka hän korosti sen olevan vapaaehtoista.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.