Thaimaan valmisteveroviranomaiset pidätettiin puhelinliikkeen työntekijän sieppaamisesta lunnaita varten

KUVA: Sanook

Samut Prakanin maakunta -

Thaimaan poliisi pidätti kaksi valmisteveroviranomaista ja toisen epäillyn työntekijän sieppaamisesta kiinalaisesta puhelinliikkeestä Samut Prakanissa keskiviikkona 18. tammikuuta. Epäillyt vaativat 300,000 XNUMX bahtin lunnaita vastineeksi työntekijän vapaudesta.

Samut Prakanin poliisiaseman poliisit suorittivat tutkinnan sen jälkeen, kun puhelinliikkeen omistaja, 31-vuotias Kiinan kansalainen Wu Yiwen, tuli ilmoittamaan tapauksesta eilen kello 3.

Mr. Yiwen kertoi poliisille, että 7-8 miestä, jotka väittivät olevansa valmisteveroosaston virkamiehiä, ilmestyivät hänen kauppaansa Soi U-Thongissa Mueangin alueella puolenpäivän aikaan. Miehet menivät kauppaan katsomaan ympärilleen, mutta väittivät sitten pakottivat työntekijänsä, 21-vuotiaan Monthira Jaipromin, autoonsa ja ajoivat pois.

Kiinalainen kaupan omistaja ei ollut liikkeessä tuolloin. Hän sanoi olevansa myös siepatun työntekijän veli.

Epäillyt veivät rouva Monthiran Samut Prakarnin maakunnan valmisteveroviraston eteen ja pysäyttivät ajoneuvon. Sitten he väittivät hänen soittavan veljelleen maksaakseen heille 300,000 XNUMX bahtia "sakkona", väittäen, että hänen veljensä oli myynyt veronkiertoa koskevia tavaroita.

Yiwen kertoi poliisille, ettei hän luottanut epäiltyihin, joten hän tuli ilmoittamaan tapauksesta saadakseen apua.

Pol. Samut Prakanin poliisiaseman tutkiva upseeri everstiluutnantti Chatchaphong Khaosa-Saard käski uhria houkutella epäillyt tapaamaan häntä huoltoasemalle lähellä Thaimaan kuninkaallista laivastoakatemiaa.

Poliisi piiloutui huoltoaseman ympärille, kunnes uhri ojensi Toyota-lava-autossa odottaville epäillyille paperikirjeen, jossa oli 50,000 300,000 bahtia. Herra Yiwen oli neuvotellut lunnaat 50,000 XNUMX bahtista XNUMX XNUMX bahtiin ennen kokousta.

Poliisi sai kiinni kolme epäiltyä, joista kaksi väittivät olevansa valmisteveroviranomaisia ​​ja yksi siviili. He väittivät, että raha oli sakko, ei lunnaita. Viranomaiset eivät kuitenkaan uskoneet heitä, joten he veivät epäillyt poliisiasemalle kuulusteltavaksi.

Kaksi epäiltyä olivat todellakin valmisteverovirastosta, poliisi kertoi. Heidän henkilöllisyytensä on varattu tutkinnan ajaksi.

Poliisi lisäsi, että joukko epäiltyjä pakeni pidätyksestä ja oli vapaalla.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.