Robert Beijer, pahamaineisen Belgian Brabant Killers -tapauksen epäilty, pidätettiin Pattayalla väitetyistä viisumiongelmista

Pattaya, Thaimaa-

Robert Beijer, 70, epäilty pahamaineisessa kylmätapauksessa Belgiassa, joka tunnetaan nimellä Brabant Killers eli Nivellesin jengi, pidätettiin Pattayalla tällä viikolla väitettyjen laillisten viisumiongelmien vuoksi, jotka antavat hänelle mahdollisuuden jäädä Thaimaahan.

Thaimaan poliisin tiedot ovat niukkoja, eikä paikallisia thaimaalaisia ​​tiedotusvälineitä kutsuttu pidätykseen, ja lehdistöaikaan mennessä asiaan osallistuvat Thaimaan viranomaiset eivät ole antaneet haastatteluja.

Belgian tiedotusvälineissä suurta yleistä kiinnostusta herättänyt pidätys ei johdu Beijerin väitetyistä ongelmista viisuminsa suhteen Thaimaassa, jossa hän on asunut vuosikymmeniä ja jonne on kerrottu syöpähoidossa, vaan hänen väitetystä osallisuudestaan Belgian pahamaineinen Brabant Killers Cold Case.

Beijer, joka tunnetaan myös nimellä Bob, entinen osavaltion poliisi, oli aiemmin tuomittu 1999 vuodeksi murhasta ja ryöstöstä tapauksissa, jotka eivät liittyneet Brabant Killersiin, ja saatuaan ennenaikaisen vapautuksen hyvän käytöksen vuoksi oli asunut suurelta osin Thaimaassa vuodesta XNUMX lähtien. ei ollut heti selvää, mikä hänen tarkka viisumiongelmansa oli tai missä hänet pidätettiin.

Monet ihmiset ovat epäilleet Beijeriä pitkään olleen osallisena jengin kanssa, joka oli useiden hyökkäysten takana, mukaan lukien supermarketteihin kohdistuneet tappavat hyökkäykset, jotka tappoivat 28 ihmistä XNUMX-luvulla Belgiassa (katso alla). Mr. Beijer on jatkuvasti kiistänyt kaikki häntä vastaan ​​esitetyt syytökset ja sanoo olevansa syytön, vaikka he palaavat kummittelemaan häntä kerta toisensa jälkeen.

Hänen pidätyksensä saattaa antaa edelleen kylmän Brabant Killers -tapauksen parissa työskenteleville tutkijoille mahdollisuuden kuulustella häntä lisää, ja se tehtiin kuulemma yhteistyössä Belgian virkamiesten kanssa, jotka lehdistön aikana myös etsivät laillista oikeutta tutkia Beijerin kotia Pattayassa. on myönnetty, vaikka raportit olivat ristiriitaisia.

Pattaya News toimittaa lisää päivityksiä tästä tarinasta, kun ne tulevat saataville.

Saat lisätietoja Brabant Killers -tapauksesta napauttamalla tai napsauttamalla tätä.

Lisätietoja Brysselin lehdistöstä….

Valokuvat: HLN

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/