Mies ylitti tien pimeässä osui ja tapettiin Pattayassa

Pattaya -

Auto törmäsi jalankulkijaan ja kuoli yrittäessään ylittää huonosti valaistua tietä Pattayassa keskiviikkona 18. tammikuuta.

Banglamungin poliisi sai ilmoituksen kuolemaan johtaneesta kolarista, joka tapahtui Sukhumvit Roadilla Soi Banglamung 12:n edessä Banglamungin alueella, Chonburissa, eilen kello 9. Thaimaan viranomaiset reagoivat onnettomuuteen välittömästi Sawang Boriboon -pelastushenkilöstöllä.

Uhri, joka tunnetaan nimellä Paiboon Tongmo, 46, löydettiin kuolleena tieltä. Poliisin mukaan hän oli kotoisin Loein maakunnasta.

Valkoinen Ford Everest, jonka puskuri oli murtunut, oli pysäköity tielle. Sen kuljettaja, 27-vuotias Sila Narinnok, oli shokissa odottaessaan lausuntonsa antamista poliisille.

Mies kertoi ajavansa töistä kotiin oikeaa kaistaa pitkin. Tie oli hyvin pimeä ja hän huomasi uhrin ylittämässä tietä vasta kun oli liian myöhäistä. Hän kertoi soittaneensa välittömästi viranomaisiin lyötyään uhria.

Poliisi tutki auton kojelautaa ja näki uhrin yrittävän juosta auton eteen vasemmalta kaistalta. Hänen ruumiinsa kuljetettiin Banglamungin sairaalaan uskonnollisia rituaaleja varten. Kuljettaja vietiin Banglamungin poliisiasemalle lisäkuulusteluja varten.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.