Kuinka ostaa kiinteistö Thaimaasta?

 

  Ulkomaisena tai ulkomaisena kansallisena kiinteistön ostaminen Thaimaasta voi olla pelottava kokemus. Voit erota elämästäsi, säästöistäsi tai suurista henkilökohtaisista rahasummista.

Siksi on erittäin tärkeää suorittaa perusteelliset tarkastukset ja due diligence mitä tahansa maata, asuntoa tai omaisuutta koskien kokeneiden lakimiesten kautta sijoituksesi ja etusi turvaamiseksi.

Sinun on otettava huomioon monia tekijöitä, mukaan lukien sijainti, rakennustyyppi, maa-alue, omistusoikeusasiakirjat, suojat, due diligence, asiaankuuluvat lait ja niin edelleen. Nämä tekijät voivat yksinään olla vaikeita, koska maassa ei ole kokemusta tai kyvyttömyys lukea ja puhua thain kieltä ja tietysti vaihtelevia ja toisinaan väärin raportoituja sääntöjä, lakeja ja menettelytapoja.

Tässä on opas avuksi:

1. Lakisuunnittelu:

Kun olet harkinnut vaihtoehtojasi maan, kiinteistön, asuntojen ja niin edelleen. on tärkeää, että suunnittelet laillisesti eteenpäin kokeneen ja ammattitaitoisen thaimaalaisen omaisuuslakimiehen kanssa. Koska olet ulkomaalainen, sinulla on monia Thaimaan lain näkökohtia, jotka eivät ole sinulle tuttuja, joten on tärkeää ottaa asianajajan palvelut tarkistamaan kaikki asiakirjat ennen kuin mitään allekirjoitetaan, mukaan lukien varaussopimukset ja sopimukset.

2. Otsikkohaku ja Due Diligence:

Yksi tärkeimmistä huomiotta jätetyistä vaiheista prosessissa on tutkia perusteellisesti kaikki paikallisessa maatoimistossa kirjatut omistuskirjat. Näin varmistetaan, että kaikki omistusoikeuskirjaan rekisteröidyt maahantulorajoitukset tunnetaan, neuvotaan puhelimitse ja varmistetaan, että myyjällä on laillinen omistusoikeus omaisuuteen ennen laillisten sopimusten tekemistä. Otsikkohaku tarjoaa selkeän historian kiinteistön tai maan omistuksesta ja osoittaa kaikki kyseiseen omaisuuteen liittyvät intressit, mukaan lukien vuokrasopimukset, lainat, kiinnitykset jne. Kaikki otsikkohaut varmistavat, että varataan kiinteistöön pääsyä koskevat oikeudet, kuten ympäristö-, kaavoitus- ja rakennusoikeudet sekä millä tahansa alueella sovellettavat asuinalueet.

  Asianmukaista huolellisuutta: Tällä menetelmällä voit määrittää ostettavan kiinteistön tai maan tilan ja historian. Due diligence -prosessiin kuuluu nykyisen omistajan aseman tarkistaminen sen varmistamiseksi, että he ovat hyvässä asemassa ja pystyvät myymään kiinteistön. Jotkut osapuolet saattavat toivoa, että omistusoikeuden, asiakirjan ja omistajien osalta suoritetaan vain pöytätasoinen due diligence, kun taas toiset vaativat kattavamman due diligence -raportin ja tutkimuksen suorittamista. Jälleen, kuten edellä, tarkastuksia voidaan tehdä sekä maatoimistossa että minkä tahansa rakennusluvan osalta kunnan organisaatiotoimistossa. Piiriverotoimistossa voidaan tehdä lisätarkastuksia verokantojen määrittämiseksi ja sen selvittämiseksi, onko kiinteistöön liittyviä veroja maksamatta.

Perusteellisen due diligence -tarkastuksen avulla voidaan myös tarkistaa, onko kiinteistöllä jäljellä olevia juridisia ongelmia tuomioistuimessa tai ei omistajaa, myyjää tai itse omaisuutta vastaan. Perusteelliseen due diligence -tarkastukseen tulisi sisältyä myös omistajan tai myyjän konkurssietsintä, sillä konkurssilain mukaan konkurssissa oleva henkilö ei voi edetä siviiliasiassa tai liiketoimessa, ellei tuomioistuin salli heidän tehdä niin. On usein elintärkeää käydä kiinteistöalueella henkilökohtaisella vierailulla tarkistaaksesi kyseessä olevan tontin, asunnon tai rakennuksen fyysisen sijainnin ja tehdäksesi asiaankuuluvia hakuja tai tutkimuksia. Tämä voi sisältää maan GPS-pisteiden tarkistamisen ja kaikkien fyysisten merkkien tarkistamisen varmistaaksesi, että ostamasi tuotteet ovat todella läsnä.

Pääsy kiinteistöihin ja sieltä pois tulee tarkistaa yhdessä mahdollisten palveluiden, kuten sähkön ja veden, kanssa. On myös tarkastettava, onko alue altis tulville sadekauden aikana tai muuten. Minkä tahansa rakennuksen fyysiset tarkastukset voidaan tehdä ammatillisen tarkastuksen kanssa tai ilman sen varmistamiseksi, että rakennus on hyvässä kunnossa tai korjattu, ja havaita mahdolliset viat tai ongelmat. Jos jokin maa tai kiinteistö on yhdistetty rantaan, meidän on noudatettava lakia ja määritettävä nastalinja merenkulkuosastolta ja mitattava vuorovesivirta ja etäisyys kiinteistöstä ja kiinteistöön. Nämä ovat vain osa tarkastuksista ja palveluista, jotka voidaan tehdä, paljon enemmän tarkastuksia on saatavilla.

3. Sopimusten tarkistus

On suositeltavaa, että Thaimaalainen kiinteistölakimies tarkastaa perusteellisesti ja huolellisesti kaikki omaisuus-, varaus- tai ostosopimukset ostajan puolesta varmistaakseen, että ehdot ovat oikeudenmukaisia ​​eivätkä puolueettomia. Tämä on sinun etujesi suojaamiseksi. Lakimies voi suositella muutoksia tai lisäyksiä, jotka ovat haitallisia tai epäoikeudenmukaisia.

Samaa voidaan sanoa kaikista rakennussopimuksista, jotka voivat olla erityisen täynnä vaaroja thai-kielellä rakennusurakoitsijoiden kanssa. Perusteellisella tarkastelulla voidaan määrittää prosessi, milloin rakentamisesta on suoritettava maksut eri vaiheissa, kuten ensimmäinen 25 % maksetaan kun perustukset on varmistettu, seuraavat 25 % kun katto on päällä jne. cetera. Hyvä lakimies suosittelee myös seuraamuksia ja lausekkeita, jotka sisällytetään ja pannaan täytäntöön kaikkia rakentajia tai urakoitsijoita vastaan ​​myöhästyneiden huollon tai rakennusaikataulujen vuoksi. Tämä varmistaa, että rakennus sujuu ajallaan ja jos se jää jälkeen, rangaistukset pannaan täytäntöön.

4. Talletukset

Jos olet tyytyväinen kaikkiin etsintöihin ja sopimuksiin, sinun on vahvistettava talletus, joka vahvistaa osallistumisesi rakentamiseen, projektiin tai myyntiin. Tämän jälkeen myyjä käytännössä varaa tai sopi minkä tahansa omaisuuden ja ostoprosessin seuraavat vaiheet voivat alkaa. Tämän jälkeen, jos olet tekemässä sinetin ostoon liittyviä sopimuksia, on tärkeää, että ne laaditaan toiveidesi mukaan, ostaa kokenut asianajaja turvataksesi asemasi.

5. Sopimukset

Kun kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä minkä tahansa asunnon, maan tai kiinteistön myynti- ja ostosopimuksiin, voidaan sitten sopia sopimuksen allekirjoittamisesta ja tarvittaessa todistamisesta.

6. Maatoimisto

Tontin, rakennuksen tai asunnon siirtopäivänä osapuolelta toiselle varat siirretään joko osapuolten välillä tai asiamiesten tai lakimiesten välillä, jolloin asianosaiset voivat joko henkilökohtaisesti tai kokemattomien lakimiesten osallistua ja avustaa asian käsittelyssä. Asiakkaan puolesta maatoimistossa, jotta omistusoikeuden siirto voidaan tehdä osapuolten välillä. On tärkeää olla perehtynyt prosessiin tai saada asianajajan apua osavaltiotoimistossa, jotta mahdolliset odottamattomat kysymykset tai komplikaatiot voidaan ottaa vastaan ​​asioidessa viraston tai sen virkamiesten kanssa.

Tärkeitä huomioitavia tekijöitä:

Ulkomaalaiset eivät voi omistaa maata Thaimaassa, mutta he voivat kuitenkin omistaa asuntoja ulkomaisen kiintiön mukaisesti. Ulkomaalaiset voivat omistaa maalla taloja tai rakennuksia omistusoikeuskirjaa vastaan ​​rekisteröidyllä rakennusoikeudella. Jos ostat maata, ehkä thaimaalaisen kumppanisi kanssa, maaviranomaiset tiedustelevat kumppaniltasi, mistä varat ovat peräisin ja vaativat kaikkia osapuolia allekirjoittamaan asiakirjan, jossa todetaan, että maan tai omaisuuden turvaamiseen käytetyt varat ovat Thaimaan kansalainen, ei ulkomaan kansalainen.

On tärkeää suojata kaikki ostot tai investoinnit ja rekisteröidä maan tai omaisuuden käyttöoikeudet etujesi suojaamiseksi. Nämä voivat olla käyttöoikeus, vuokrasopimus, sopimus tai rakennusoikeus. Näitä varten voidaan tehdä asiakirjoja ja sopimuksia kahden osapuolen välillä lainojen tai kiinnitysten muodossa omistusoikeuskirjaa vastaan ​​sekä aiesopimus. On myös tärkeää turvata oikeutesi ja etusi toisen osapuolen kuoleman varalta. Suosittelemme siksi, että kaikki osapuolet laativat viimeisen testamentin, jotta kaikki omaisuusmaa ja niin edelleen jäävät selvästi toiselle. On huomionarvoista, että jos olet rekisteröinyt hyväksikäyttöoikeuden, käyttöoikeus lakkaa kuoleman jälkeen, kun taas vuokrasopimus voidaan jättää perillisille viimeisen tahdon mukaisesti. Suosittelemme, että kokeneet lakimiehet laativat ne huolellisesti etujesi ja investointisi suojelemiseksi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ostaessasi kiinteistöjä, maa-alueita, asuntoja jne, erityisesti ulkomaan kansalaisena, sinun on suoritettava kaikki mahdolliset osto- tai varaustarkastukset perusteellisesti. Paras tapa saavuttaa tämä on käyttää kokeneiden lakimiesten palveluita neuvomaan ja suojelemaan etujasi. Isaan lakimiehet, Kansainväliset toimistot Thaimaassa ja Isossa-Britanniassa, ja ne ovat olleet toiminnassa vuodesta 2006. Meillä on oma kiinteistö- ja kaupallinen osasto, jossa on omistautuneita talon sisäisiä kokeneita thaimaalaisia ​​ja kansainvälisiä lakimiehiä. Tiimimme on valmiina suojelemaan etujasi, tutkimaan ja avustamaan huolenaiheissa, neuvomaan ja auttamaan sinua prosessissa sekä suorittamaan tutkimuksia tai laatimaan asiakirjoja puolestasi.

Kun kulutat, mitkä voivat olla elämäsi säästöt, eikö olisi järkevää suojella etujasi mielenrauhan vuoksi? Tiimimme on täällä auttamassa sinua jokaisessa vaiheessa.

Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi ammattimaista apua ja neuvoja Info@Isaanlawyers.com www.isaanlawyers.com, Puhelin 0844715775 Tai varaa konsultaatio verkossa yllä olevilta verkkosivuiltamme.

-=–=-=

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/