PÄIVITYS: Kahdeksan ihmistä vahvistettiin kuolleen, kun seitsemän edelleen kadonnut säiliöaluksen räjähdyksen jälkeen Samut Songkhramin maakunnassa

KUVA: Thairath Online

Kansallinen -

Eilen, 17. tammikuuta, Samut Songkramin Muengin alueella Mae Klong -joelle telakoituneessa öljysäiliöaluksessa tapahtunut räjähdys on aiheuttanut kahdeksan vahvistettua uhria tähän mennessä.

Ensin edellinen tarinamme:

Öljytankkeri, joka pystyi varastoimaan 3 miljoonaa litraa öljyä, räjähti ja syttyi tuleen telakoituessaan Samut Songkhamin maakunnassa.

Nyt päivitykseemme:

Tankkeri "Smooth Sea 22" räjähti telakalla odottaessaan huoltoa. Seitsemän satamatyöntekijää (yksi thaimaalainen ja kuusi burmalaista) oli edelleen kateissa.

Kahdeksan työntekijää vahvistettiin kuolleen. Yksi thaimaalainen ja kolme burmalaista työntekijää loukkaantuivat räjähdyksessä.

Räjähdyksen aikaan aluksella oli 10 työntekijää ja telakan rannalla 30 muuta, sanoi Samut Songkhramin kuvernööri Somnuk Promkaew.

Hän lisäsi, että säiliöalus ei ollut tyhjä, kuten aiemmin kerrottiin, sillä siinä oli vielä noin 25,000 20,000 litraa polttoöljyä ja XNUMX XNUMX litraa dieseliä.

Räjähdyksen syytä tutkitaan edelleen.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.