Kiinteistöt: Merenrantatalo, josta on näkymät Jomtien Beachille

Merenrantatalo, josta on näkymät Jomtien Beachille

  • Huone: 3 makuuhuonetta, 4 kylpyhuonetta, 2 keittiötä, 1 olohuone ja 1 kokoushuone
  • Hinta: 16 miljoonaa bahtia (täysin neuvoteltavissa)
Jos olet kiinnostunut ostamaan tai myymään tämän kiinteistön, soita 088-9272454 (Dun) tai lisää linjatunnus: punnipa29
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/