Valokuvakierros: Pattayan viranomaiset pukeutuvat Beach Roadiin valmistautumaan kiinalaista uutta vuotta varten

Pattaya -

  Seuraavissa kuvissa näkyy, mitä tällä hetkellä tapahtuu Beach Roadin ympärillä valmistauduttaessa tulevaan viikonloppuna pidettävään kiinalaisen uudenvuoden juhlaan.

Pattayan viranomaiset ovat alkaneet koristella monia Pattayan alueita, mukaan lukien Beach Roadia, punaisilla lyhtyillä soimaan tänä viikonloppuna pidettävää kiinalaista uutta vuotta. Punaiset lyhdyt ovat kiinalaisen uudenvuoden olennainen symboli, ja ne ovat jo herättäneet runsaasti turisteja ympäri kaupunkia.

Monet Pattayan paikat valmistautuvat juhlimaan tätä ainutlaatuista kulttuurifestivaalia, ja olemme jo käsitelleet kaksi pakollista paikkaa, mukaan lukien Central Pattayan ostoskeskus ja Terminaali 21 Pattaya.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.