Pattayan turistipoliisi pidätti ravintolatyöntekijän asiakkaan puhelimen väitetystä varastamisesta

Pattaya -

Pattayan turistipoliisi pidätti ravintolatyöntekijän eilen 17. tammikuuta, koska hänen epäillään varastaneen asiakkaan puhelimen.

Uhri, joka tunnistettiin vain neiti Sasiwaniksi, meni ilmoittamaan kadonneesta puhelimestaan ​​Pattayan poliisille 15. tammikuuta klo 10. Uhri kertoi, että hänen puhelimensa, jossa oli selvästi 40 dollarin setelin kuva hänen puhelinkotelonsa takana, katosi hänen syödessään nimettömässä ravintolassa 100. tammikuuta.

Poliisi aloitti tutkinnan ja löysi nopeasti yhden kiinnostuneen henkilön. Pattayan viranomaiset kertoivat The Pattaya Newsille, että tämä henkilö yritti myydä puhelinkauppaan puhelimen, joka oli identtinen uhrin puhelimen kanssa. Tämän jälkeen poliisi etsi epäillyn asuntoa ja otti hänet kiinni.

Epäilty, joka tunnetaan nimellä Prathumma Kasemsap, kiisti kaikki syytökset, mutta poliisi löysi hänen talostaan ​​puhelimen, jossa oli 100 dollarin setelikotelo. Poliisin mukaan epäilty työskenteli ravintolassa, johon uhrin puhelin katosi.

Epäiltyä syytettiin varkaudesta. Pattayan poliisi ei antanut ravintolan nimeä lehdistölle.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.