Tankkerilaiva räjähti Samut Songkhramin maakunnassa

KUVA: Komchadluek Online

Kansallinen -

Öljytankkeri, joka pystyi varastoimaan 3 miljoonaa litraa öljyä, räjähti ja syttyi tuleen telakoituessaan Samut Songkhamin maakunnassa tänään 9. tammikuuta kello 30.

Tankkeri "Smooth Sea 22" räjähti telakalla Mae Klong -joella Mueangin alueella. Mueang Samut Songkhamin paloaseman palomiehet olivat jo saaneet palon hallintaan, mutta kahdeksan telakan työntekijää oli edelleen kateissa.

Useat thaimaalaiset tiedotusvälineet ovat raportoineet ainakin yhdestä räjähdyksen uhrista. Sen syy jäi tuntemattomaksi, sanoi merenkulkuosaston apulaispääjohtaja Phuriphat Thirakhunphisuth.

Korvaava räjähdys kuului jopa 10 kilometrin päähän aluksesta.

Tämä on vielä kehittyvä tarina, ja lisätietoja voidaan lisätä, jos ja kun viranomaiset julkaisevat.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.