Kiinalainen kiertueagentti syöksyi kuolemaan Pattaya-hotellissa, poliisi tutkii "outoa käyttäytymistä" ennen

Pattaya -

Kiinalainen matkanjärjestäjä kaatui kuoliaaksi Pattayan hotellissa viime yönä, tammikuun 16. päivänä, ja vaikka paikalla ei ollut välitöntä jälkeäkään toisesta henkilöstä, Pattayan poliisi tutkii uhrin outoa käytöstä ennen tapahtumaa.

Pattayan poliisi sai ilmoituksen tapauksesta kello 11 ja matkusti tapahtumapaikalle hotelliin Pohjois-Pattayalla Nakluan osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburissa yhdessä Sawang Boriboon -pelastajien kanssa.

Uhri oli 33-vuotias Kiinan kansalainen, jonka nimi on Chen Pu Lin. Poliisi kertoi löytäneensä hänet kuolleena hotellin pohjakerroksesta. Hän oli pukeutunut vain mustiin alusvaatteisiin. Viranomaiset menivät tarkastamaan herra Linin huoneen viidennessä kerroksessa ja löysivät käytävästä veren jälkiä. Uhrin huoneen ovessa oli myös jälkeä kajotuksesta, mutta mitään merkkejä tappelusta tai tappelusta ei huoneesta löytynyt.

Poliisin mukaan uhri saattoi unohtaa avainkorttinsa ja yrittänyt murtautua omaan huoneeseensa. He löysivät myös pienen verilammion hotellin katolta.

Poliisi tutki CCTV-materiaalia käytävästä ja näki uhrin kävelevän edestakaisin jonkin aikaa, näennäisesti hämmentyneenä ja hämmentyneenä. Myös hänen temppelistään valui verta, mutta uhrin kanssa ei näkynyt ketään, poliisi sanoi.

Kun Pattayan poliisi haastatteli uhrin matkaopasta, jonka nimi oli varattu, he sanoivat, että uhri oli matkatoimisto, joka vieraili Pattayalla tammikuun 13. päivänä. Uhri vieraili hotellissa kolmen muun ystävänsä kanssa tutkiakseen hotellia ja matkailukohteita valmistautuakseen tuomaan kiinalaisia ​​turisteja.

Opas kertoi tapahtumapäivänä, että Linin ystävät menivät ulos katsomaan aluetta, mutta uhri päätti jäädä huoneeseensa yksin, koska hän oli sairas. Opas kertoi poliisille, että uhri oli hyvissä väleissä ystäviensä kanssa, eikä hänellä ollut minkäänlaista konfliktia heidän kanssaan.

Pattayan poliisi tutkii uudelleen CCTV-materiaalia selvittääkseen uhrin kohtalokkaan syöksyn tarkan motiivin. Uhrin ruumiille tehdään ruumiinavaus.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.