Central Pattaya -ostoskeskus isännöi kiinalaista uutta vuotta 2023

KUVA: Keski-Pattaya

Pattaya -

Central Pattaya -ostoskeskus on innoissaan voidessaan paljastaa kiinalaisen kulttuurin ja perinteiden äärimmäisen juhlan tulevalla tapahtumalla, The Great Chinese New Year 2023, joka järjestetään 17.-22. tammikuuta.

Tämä jännittävä tapahtuma lupaa tarjota kiinalaista kulttuuria kiinalaisten leijona- ja lohikäärmetanssien kautta sekä akrobaattisia esityksiä yhden Pattayan arvostetuimman ostoskeskuksen alueella.

Tapahtumaa isännöidään tänään kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, ja siellä on paitsi mahtavia esityksiä, myös valikoima herkullisia kiinalaisia ​​ruokia.

Suuri kiinalainen uusivuosi 2023 on perheystävällinen tapahtuma, ja se on avoin kaikille kansallisuuksille. Mennään sivuille ja katsotaan mitä tapahtuu!


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.