Central Pattaya -ostoskeskus isännöi kiinalaista uutta vuotta 2023

KUVA: Keski-Pattaya

Pattaya -

Central Pattaya -ostoskeskus on innoissaan voidessaan paljastaa kiinalaisen kulttuurin ja perinteiden äärimmäisen juhlan tulevalla tapahtumalla, The Great Chinese New Year 2023, joka järjestetään 17.-22. tammikuuta.

Tämä jännittävä tapahtuma lupaa tarjota kiinalaista kulttuuria kiinalaisten leijona- ja lohikäärmetanssien kautta sekä akrobaattisia esityksiä yhden Pattayan arvostetuimman ostoskeskuksen alueella.

Tapahtumaa isännöidään tänään kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, ja siellä on paitsi mahtavia esityksiä, myös valikoima herkullisia kiinalaisia ​​ruokia.

Suuri kiinalainen uusivuosi 2023 on perheystävällinen tapahtuma, ja se on avoin kaikille kansallisuuksille. Mennään sivuille ja katsotaan mitä tapahtuu!


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.