Venäläinen mies tekee tuhoa klo 7-11 Pattayan Walking Streetillä

Pattaya -

Venäläinen mies lähti yhtäkkiä riehumaan ja tuhosi 7-11 myymälän Pattayan Walking Streetillä Etelä-Pattayalla aikaisin aamulla tänään, 16. tammikuuta.

Hänen väitetään aiheuttaneen vammoja myös naiskassalle, 53-vuotiaalle rouva Kanya Inpanonille. Hän kertoi The Pattaya Newsille, että venäläinen mies, jota ei voitu tunnistaa, tuli ostamaan vesipullon ja meni tuntemattomista syistä riehumaan, kun hän alkoi selata tavaroita ja tuhosi myymälän lasioven.

Rouva Kanya kertoi myös, että mies yritti häiritä muita asiakkaita seksuaalisesti ennen kuin hän ryntäsi ulos. Hän sanoi, että lasin särkynyt leikkasi hänet. Venäläinen mies oli erittäin väkivaltainen, koska hän löi päätään myös moottoripyörätaksin kuljettajaa, joka ryntäsi pysäyttämään hänet, mutta turhaan, kassa sanoi. Nimeämätön ratsastaja sai silmävammoja.

Pattayan viranomaisille ja Sawang Boriboonin pelastajille ilmoitettiin miehen vangitsemisesta noin kello 4 aamulla. Saapuessaan mies oli edelleen aggressiivinen, huutaen ja kävelee kaupassa kymmenien turistien edessä.

Sitten viranomaiset ottivat hänet alas ja kuljettivat hänet Pattayan poliisiasemalle. Hän oli viranomaisten mukaan noin 35-40-vuotias. Mies ei antanut kansalaisuutensa lisäksi lainvalvontaviranomaisille henkilöllisyydestään muita tietoja. Hänen kansallisuutensa perustui kuitenkin vain puhekieleen, sillä hänellä ei ollut mukanaan henkilöllisyystodistuksia. Miestä kuvailtiin tänä aamuna yhteistyökyvyttömäksi poliisin kanssa.

Kaksi loukkaantunutta on hoidossa läheisessä sairaalassa.

Venäläinen epäilty on poliisin pidätettynä, vaikka on epäselvää, mitä syytteitä häntä vastaan ​​nostetaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.