Kiertueveneen väitetysti hylkäämän venäläisen perheen Koh Sakilla, turistipoliisi pelastanut

Pattaya, Thaimaa-

Kuusihenkinen perhe venäläisestä sai eilen illalla helpotusta Pattayan rannikolla, kun turistipoliisi auttoi heidät pelastamaan. Perheen kerrotaan hylänneen retkiveneyrityksen toimesta.

Tapaus tapahtui Koh Sakilla, pienellä hevosenkengän muotoisella saarella 600 metrin päässä Koh Larnista, ja joka on suosittu uinnissa ja sukeltamisessa sekä pienellä saarella vierailleiden julkkisten, kuten Neil Armstrongin, Edinburghin herttuan, Yhdysvaltain entisten presidenttien ja muiden kädenjälkien näkemisessä.

Saarelle pääsee vain pikaveneellä, ja siellä on vain kourallinen vakituisia thaimaalaisia, jotka toimivat saaren huoltajina. Koh Sakilla ei ole majoitusta, ja vierailijoiden on poistuttava ennen yön tuloa.

Venäläisen perheen, jonka koko nimiä ei kerrottu, mukaan he vuokrasivat pikaveneen, jonka tunnistaa vain pokemon-symboli, Pikachu, vieraillakseen saarella klo 11-00 eilen 5. tammikuuta 00.

Pikaveneen kuljettaja ei kuitenkaan palannut sovittuun kohtaamispaikkaan kello 5 eikä vastannut perheen mukaan toistuviin puheluihin. Aurinko laski ja pimeys peittivät lähes asumattoman saaren, mikä pelotti perhettä, joka on nyt jumissa paikallisella rannalla.

Onneksi saarella oleva hoitaja huomasi perheen ja soitti turistipoliisille. Aluksi talonmies pelotti perhettä, koska hän ei puhunut sanaakaan englantia tai venäjää ja perhe ei puhunut thain kieltä.

Noin kello 8 Pol. everstiluutnantti Pichaya Kheawpluang saapui saarelle veneellä turistipoliisin ja meripelastajien kanssa ja auttoi helpottunutta perhettä takaisin Pattayaan. Pichayan mukaan kyseessä oli tapaus, joka vahingoittaa pahasti Pattayan matkailua, ja viranomaiset tunnistivat pikaveneen kuljettajan ja kutsuivat hänet mahdollisiin oikeussyytteisiin tänään, 00. tammikuuta 16.

Everstiluutnantti Pichaya lisäsi, että tämä ei ollut ennennäkemätön tapaus, vaan se tapahtui tavallisesti vain Koh Larnilla, vaikkakin harvoin, missä on muita pikaveneitä ja yöpymispaikkoja, mikä ei tehnyt siitä yhtä kriittistä ongelmaa kuin Koh Sakilla.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/